Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Квадрати 3D сив

0/ 5 (0)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

С помощта на нашия ефектен тапет винил Квадрати 3D в сиво можете да си създадете едно стилно и уютно пространство. В същото време тапетът ще ви помогне да поддържате добра хигиена, позволявайки ви да почистите стените с влажна кърпа и подходящ преперат. Моделът се продава на стандартни ролки от 10 метра с ширина 53см.

Приложение на виниловите тапети

Винилоовите тапети се различават от обикновените хартиени модели по наличието на влагоустойчив горен слой. Този тип стенна облицовка е произведен на основата на хартия, но на повърхността е положена тънка винилова мембрана, която предотвратява навлизането на влага в сърцевината на тапета. По този начин покритието е защитено от деформации и разрушаване.

Влагоустойчивата структура на виниловия тапет разширява значително обхвата на неговото приложение. Можете да поставите триизмерния ни модел квадрати в кухни и приземни помещения, както и в стаи, за които е характерно по-интензивното замърсяване. Хол, в който се пуши, е склонен към натрупване на никотинови отлагания по стените, които е трудно да се почистят, ако са покрити с обикновена мазилка.

Тапетът винил ви позволява да премахнете никотиновите отлагания и дори да избегнете повторно наслояване чрез редовно почистване на стените. Кухнята е помещение, в което ситуацията е още по-критична, тъй като там изпаренията при готвене са сериозен проблем. Един чудесен начин да защитите стените от замърсяване и разрушаване, е покриването им с винилов тапет.

Особености на лепенето

Ако ви предстои за първи път да лепите винилов тапет, притесненията относно процеса на инсталация са напълно разбираеми. Бързаме да ви уверим, че сложността на операцията не се повишава заради по-различния материал. Разликата е в малко по-високото тегло на виловия тапет спрямо това на хартиения, което налага използването на по-качествени лепила.

За да постигнете максимално добри резултати при лепенето на виниловите тапети, е много важно основата да бъде добре почистена от остатъци от други тапети, както и от прах и мръсотия. В кухнята е важно стените да се обезмаслят преди поставяне на тапета, тъй като мазнината разгражда лепилото.

Тапет винил Квадрати 3D сив

19.90 лв.