Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет акрил Изабел лилав

0/ 5 (0)
  • + -

10.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м

С акрилния тапет Изабел можете да създадете едно уютно и красиво пространство. Моделът се предлага в няколко разцветки, като лилавият вариант създава успокояваща и комфортна атмосфера. Насладете се на нежната текстура и приятния релеф, които ще направят стените в дома ви по-топли и приятни на допир. Тапетът се продава на ролка.

Кое отличава акрилните тапети от останалите?

Акрилните тапети са по-екологичен вариант на виниловите декоративни покрития. Те се произвеждат на основата на хартия, която впоследствие се покрива с разпенен акрил, но не изцяло, а точково. В резултат на това се създава надежден влагоустойчив слой, като материалът остава лек и дишащ.

На практика това е хартиен тапет с поресто акрилно покритие на повърхността. Покритието е достатъчно тънко, само 2 мм, но въпреки това е изключително здраво, устойчиво на влага и на ултравиолетова светлина. За разлика от обикновените хартиени тапети, акрилните могат да се почистват с влажна кърпа и запазват цветовете си, дори ако са изложени дълго на пряка слънчева светлина.

Акрилният тапет притежава множество достойнства:

  • Релеф. Релефният рисунък на повърхността придава триизмерност на тапета. Релефът се постига благодарение на точковото нанасяне на разпенен акрил;
  • Ниска цена. Материалът е много по-евтин от виниловите покрития и в същото време почти няма разлика в здравината;
  • Лекота. Тапетите с разпенен акрил на повърхността са изключително леки. Поради това те не се нуждаят от специални лепила при инсталирането;
  • Отлични хигиенни характеристики. Тъй като акрилът се нанася точково, тапетът запазва своята дишаемост, с което се предотвратява образуването на гъбички и мухъл по стените на помещения с висока влажност;
  • Устойчивост на механични повреди.Разбира се, не толкова висока, колкото е механичната здравина на фибростъклото, но все пак доста приемлива за жилищни помещения.

Тапетите Изабел не отделят опасни вещества в помещенията, което ги прави напълно подходящи за спални и детски стаи. Благодарение на по-високата им плътност и декоративен релеф, акрилните тапети скриват много добре малки неравности по стените. За здраво свързване на тапета със стената, основата трябва да бъде идеално чиста и суха.

Тапет акрил Изабел лилав

10.90 лв.