Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост 50/50 номер 82609 бял

3/ 5 (8)
  • + -

3.50 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра. Плоскостите се продават на цели пакети.

Таванът е най-сложната повърхност за декориране в едно помещение. Неслучайно в много от по-старите къщи можем да забележим неравности и пукнатини по таваните. Ако и във вашия дом таваните са криви, с грапавини и пукнатини от неравномерно нанесена мазилка, можете лесно да ги скриете с таванска плоскост номер 82609.

Лесен и достъпен начин да скриете дефектите по тавана

Таванските плоскости ви дават възможност да скриете всякакви дефекти по таваните, включително неравности, петна и пукнатини. Това е евтин и изключително удобен за работа материал. Можете да покриете всички тавани в дома си с таванна плоскост, без чужда помощ. Лекотата на плочите е едно от най-големите им предимства.

Плочките се правят от екструдиран полиетилен, на който може да се придаде голяма плътност и дебелина, но въпреки това ще запази ниско тегло. Лекотата на таванната облицовка е от значение както за удобството по време на инсталацията, така и за здравината на покритието в експлоатационния период. Поради минималното тегло, не съществува риск от отлепяне и падане на плоскост.

Релефната текстура на плоскостите с №82609 ви позволява да създадете един много ефектен и изискан интериор. Декоративните фигури върху панела са важни не само за естетиката след края на монтажа – те по-добре скриват криви и неравни тавани. Моделът е с красив флорален принт, подходящ за спалня, дневна и кухня.

Надеждна защита на мазилката

Екструдираните плоскости за таван не само прикриват добре недостатъците, но и изпълняват ролята на защита за мазилката, предпазвайки я от влага. Синтетичният произход на материала му позволява да издържа на високи нива на влажност и дори на пръски вода. Той е също лесен за почистване и има добри топлоизолационни свойства.

Паната се инсталират лесно с помощта на строителни лепила тип течен пирон. Моделът се предлага на пакет, включващ 8 броя тавански плоскости. Това количество покрива площ от 2 кв.м. Ниската цена и отличните характеристики на материала, го правят предпочитана опция за облицоване на тавани както в жилища, така и в търговски помещения.

Таванска плоскост 50/50 номер 82609 бял

3.50 лв.