Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост 50/50 номер 82595 сребро

4/ 5 (2)
  • + -

7.20 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра. Плоскостите се продават на цели пакети.

Таванът е най-сложната за ремонтиране равнина в едно затворено помещение, затова производителите на декоративни покрития са се погрижили да улеснят максимално домашните майстори. С плоскост за таван в черни и сребристи нюанси ще постигнете зашеметяващ ефект в съответното пространство. Продуктът се продава на пакет от 8 броя, с който се покрива площ от 2 кв.м.

Особености и предимства на материала

Декоративните таванни плоскости се изработват от екструдиран полистирол. Това е материал, произведен чрез екструзия, специфичен процес за изработка, който му придава специфичните физико-механични качества и свойства. Плоскостите са предназначени за изолация и декорация на таваните в сгради и имат няколко важни характеристики и предимства:

  • Изолация: Плоскостите от XPS са отлични топло изолатори. Те намаляват топлинните загуби в помещенията и подобряват енергийната ефективност на сградите, като намаляват консумацията на енергия за отопление и охлаждане;
  • Водоустойчивост: XPS е хидрофобен материал, което означава, че не абсорбира вода. Това го прави подходящ за изолация в помещения, в които влагата би могла да бъде сериозен проблем;
  • Стабилност и здравина: Плоскостите от XPS са устойчиви на натоварване и не се деформират лесно. Те могат да издържат на различни механични въздействия, като запазят структурната си цялост и форма;
  • Устойчивост на горене: XPS е материал с ниска горимост, който не поддържа на разпространението на огън;
  • Лесен монтаж: Плоскостите от XPS са леки и лесни за рязане и монтаж, благодарение на което са изключително удобни за инсталиране на тавани.

Огромен плюс на този облицовъчен материал е лекотата на инсталиране. С него можете да покриете тавани с голяма площ в рамките на само няколко часа. За операцията не ви е нужен специалист – всеки може да се справи с поставянето на тези декоративни пана. За монтиране на плоскостта се използва специално лепило, съвместимо с конкретния материал.

При нас ще намерите богата гама таванни покрития, като таванската плоскост 82595 сребро е един от най-атрактивните ни модели. Цената на покритието е повече от достъпна, което позволява да се ремонтират големи участъци с минимален бюджет.

Таванска плоскост 50/50 номер 82595 сребро

7.20 лв.