Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост 50/50 номер 82570 сребро

0/ 5 (0)
  • + -

7.20 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра. Плоскостите се продават на цели пакети.

Таванът е най-сложният архитектурен елемент на една стая, и неговата визия трябва да бъде винаги в безупречно състояние. Често си мислим, че дефектите по стените са най-забележими, но таваните също лесно разкриват грапавини и неравности. Едно евтино средство за лесен и бърз ремонт на тавана е нашата декоративна таванска плоскост в сребърни нюанси.

Отлично решение за проекти тип Направи си сам

Не всеки притежава майсторските умения да шпаклова един неравен и грапав таван. Времето, средствата и усилията за една такава процедура са не винаги оправдани. Днес пазарът на строителни материали предлага едно много удобно и достъпно решение – тавански плоскости от екструдиран полистирол с красив декоративен релеф и приятни нюанси.

Таванските екструдирани плочки са проектирани специално за проекти тип Направи си сам, макар че често се използват и в професионалното строителство. Те са преди всичко изключително леки, което прави декорацията лесна за полагане и дълготрайна. Лекотата на продукта елиминира опасността от отлепянето му след време.

Плоскостите за таван ви пестят много време, труд и финансови средства. С тях всеки собственик на жилище може бързо да скрие петна и пукнатини по тавана, като в същото време постигне един приятен декоративен ефект. Не бива да се подценява декоративната роля на таваните за общата визия на помещенията. Таванът може да направи стаята визуално по-просторна или обратно – по малка и уютна.

Отлична топло и шумоизолация

 Хората често пренебрегват топлинните загуби, а това са всъщност пари, които губим по време на отоплителния сезон. Дори таваните в дома ви да са идеално гладки, отново си заслужава да ги покриете с екструдирана плоскост, защото така ще намалите разходите за отопление с най-малко 20%.

Екструдираният полистирол, познат още с наименованието стиропор, е широко използван в строителството като топло и шумоизолатор. Ако искате да намалите шума от стъпките на съседите от горния етаж, нашите таванни плоскости са отлично решение. Материалът е влагоустойчив, което го прави подходящ дори за бани и кухни.

Таванска плоскост 50/50 номер 82570 сребро

7.20 лв.