Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост 50/50 номер 25-5009 бял

3/ 5 (129)
  • + -

2.90 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра. Плоскостите се продават на цели пакети.

Таванът е една от най-сложните зони на едно затворено помещение. Неговото шпакловане и измазване изисква повече усилия и трябва да се прави професионално. Дразнят ли ви неравностите и петната по тавана? Отлагате ремонта, заради липса на пари? Ние ви предлагаме евтин и лесен вариант – таванска плоскост с размер 50 х 50 с релеф в бял цвят.

Предимства на плоскостите от експандиран полистирол

Таванските плоскости се предлагат в множество дизайни и декори. Конкретният модел е оформен като звездно небе, изпъстрен със звезди и точки. На практика с плоскостите можете да замените стария олющен таван с  красиво покритие, постигайки приятен декоративен ефект. Бърз, лесен и финансово изгоден начин да направите спешен ремонт, без да правите сложни и скъпи ремонти.

Паната имат множество предимства, сред които можем да посочим:

  • Лекота на използване;
  • Ниско тегло;
  • Бързина и чистота при извършване на ремонтите;
  • Отлична топло и звукоизолация;
  • Пълна влагоустойчивост;
  • Възможност за промяна на цвета чрез боядисване;
  • Възможност за почистване
  • Ниска цена.

С този комплект таванска плоскост можете да ремонтирате за часове таваните на всички стаи във вашия дом, при това без да използвате услугите на строителни бригади. Паната от разпенен стиропор са изключително леки, гъвкави и тънки с дебелина от няколко милиметра. Лесно ще ги разкроявате спрямо извивки и чупки, използвайки обикновен макетен нож или ножица.

Създайте по-добри условия за живеене с минимален разход на пари

С таванските плоскости не само ще повишите естетиката в отделните помещения, но ще внесете нужния уют. Еспандираният полистирол е един уникален материал, притежаващ невероятни свойства. Той е влагоотблъскващ, тоест, влагата не може да го разруши. Същевременно полистиролът е отличен шумо и термоизолатор – запазва благоприятната температура, постигната чрез отопление и климатизация.

Една опаковка с таванска плоскост включва включва 8 броя пана с размер 50 х 50см. Цената на такава опаковка е изключително ниска, а с нея ще покриете 2кв.м. от тавана. Можете да планирате реновиране на дома още утре, без да посягате към своите спестявания.

Таванска плоскост 50/50 номер 25-5009 бял

2.90 лв.
To Top