Продуктът беше добавен в кошницата

Таванска плоскост VIP 50/50 номер 10-507 бял

0/ 5 (0)
  • + -

6.90 лв.

Екструдирана таванска плоскост. Пакета включва 8 бройки 50/50. Един пакет е 2 квадратни метра.

Предназначени са за декорация на стени и тавани. Отличават се с изключителна прецизност на формите, различни модели, дълбок релеф и високи топлоизолационни свойства. Поставят се с монтажно лепило и могат да се боядисват с акрилни бои и латекси.

Плоскостите се продават на цели пакети.

С таванска плоскост модел VIP 10-507 могат за минимално време и на много достъпна цена да се облицоват таваните във всяко едно жилищно помещение. Декоративният релеф на панела позволява да се реализират невероятно стилни и елегантни интериорни проекти. Отличен заместител на гипсовите орнаменти, за чието изграждане се изискват майсторски умения, време и солидна сума пари.

Удобен и лесен начин да се скрият дефекти по тавана

Екструдираните плоскости са най-бързият и лесно изпълним метод за изолация и декорация на тавани. С тях успешно се скриват неравности и грапавини по тавана, като дори не е нужно основата да бъде шпаклована, за да се монтира такова интериорно решение. Материалът притежава отлични влаго и топлоизолационни свойства. Идеален за помещения с висока влажност, където съвременните мазилки не биха издържали теста на времето.

Монтажът на плоскостите се изпълнява по изключително чист и лесен начин. Всяка плоскост се монтира самостоятелно с монтажно лепило. Не се налага да се използват прахообразни монтажни смеси, нито да се изгражда носеща конструкция, каквато е нужна на окачените тавани. Домът ви ще остане абсолютно чист и приветлив, докато таванът получава красивата си облицовка.

Дълготрайно решение с лесна поддръжка

Екструдираните таванни листи могат да се боядисват в различни цветове, включително в оригиналния бял цвят с акрилни интериорни бои и латекси. Боядисването може да се направи с бояджийски валяк (мече), с четка или с пръскаща машина. Това ще направи паната по-устойчиви на замърсяване и същевременно по-лесни за почистване.

Таванната облицовка модел VIP №10-507 е с размери 50 х 50см. Предлага се в комплект от 8 броя плоскости, който покрива площ от 2 кв.м. За монтирането не са ви нужни специални инструменти и майсторски умения. Единственото, с което трябва да се въоръжите е макетен нож (за разкрояване, където е нужно) и подходящо монтажно лепило.

Желателно е основата да бъде добре почистена, обезпрашена и идеално суха. Боядисването може да се направи преди или след монтиране.

Таванска плоскост VIP 50/50 номер 10-507 бял

6.90 лв.
To Top