Продуктът беше добавен в кошницата
- 60%

Стикер Багери 6 бр.

0/ 5 (0)
Промоция
  • + -

29.90 лв. 74.90 лв.

Стилен, красив от високо качество самозалепващ ПВЦ стикер, състоящ се от различни елементи позволяващи да се поставят на стената според желанието на клиента. Размери в комплекта 6 опаковки 34 / 46 см.

С комплект ПВЦ стикер Багери ще преобразите скучната стая на детето си за броени минути. Ние ви предлагаме един супер лесен и бърз начин да създадете приятно настроение и освежите интериора на детската. Ако в детската няма място за красив фототапет? Стикерите са идеалната алтернатива.

Лесно и удобно декоративно решение

Стикерът е евтин продукт, с който можете да създадете желаната атмосфера в стаята на детето си. Залепят се лесно, благодарение на самозалепващата им основа. Спестявате си бъркотията и замърсяването с лепила. За да реализирате подобен проект не е нужно дори да местите мебелите. Напротив, ще знаете точно къде да ги поставите, така че  лепенките да не бъдат закривани от тях.

Всеки стикер е изработен от PVC материал, което го прави здрав, устойчив на скъсване и лесен за почистване. Стенните декорации от поливинилхлорид имат предимството да са устойчиви на мокрене, което ви позволява да поддържате безупречна хигиена в стаята на малкото същество. Знаете, че на даден етап детските ръчички ще искат да докосват забавните рисунки, затова е добре те да бъдат идеално чисти.

Стикерът Багери е добра идея за наематели. Винаги можете да ги свалите от стената и да ги вземете със себе си, когато освобождавате жилището, както и да ги поставите в новия си дом. Когато малкият палавник порасне достатъчно, за да иска по-различна декорация, ще се радвате, че можете да замените тези детайли с нещо по-атрактивно, без да ремонтирате участъците на апликация.

Да декорираш стаята на малко момче вече не е толкова сложно

Момичешките детски стаи не създават толкова главоболия на родителите, колкото стаите на момчетата. За тях предпочитаните илюстрации и декоративни елементи са коли, космически кораби, строителни машини и супер героите. Багерчетата, изобразени на този комплект детски стикери, са страхотен вариант за много хлапета.

Ярките и свежи цветове ще внесат повече светлина в стаята и ще я направят по-приветлива от обичайното. Елементите на обзавеждането могат да останат на обичайните си места. В зависимост от това колко пъстро искате да бъде помещението, можете да закупите по-голям брой опаковки от този атрактивен стикер.

Стикер Багери 6 бр.

29.90 лв.