Продуктът беше добавен в кошницата

Стикер Небе 3D 65x90см

4/ 5 (31)
  • + -

29.90 лв.

Висококачествен самозалепващ  ПВЦ стикер, състоящ се от различни елементи. Размери на комплекта: 2 опаковки  - 65x45 см. Размер в завършен вид: 65x90 см.

Понякога толкова силно ни се иска да виждаме небето, докато се намираме в затворено пространство, че всеки изкуствен аналог ни се струва чудесна идея. Нашият стикер Небе с 3D ефект ще бъде вашето късче синева дори през най-сивите и студени месеци от годината. Предлага се под формата на 2 опаковки с размер в завършен вид 65 х 90см.

Стикерът – по-компактният аналог на фототапета

Стенните стикери са модерна и ефектна декорация за стени, която доста често може да се възприеме като по-компактният аналог на фототапета. В конкретния случай с модела Небе, имаме не просто приятна декоративна лепенка, а стилно изображение с привлекателен 3Д ефект.

Триизмерността на изображението се състои в начина, по който стикерът се слива с основата. Създава се усещане за дупка, пробита в стената, през която в стаята прониква синия небосвод. Големината на декоративния детайл е доста по-голяма от тази на болшинството детски стикери. Размерът е сходен с този на средно голяма картина.

Стикерите имат множество предимства. Те имат самозалепваща основа, което прави поставянето им на стената изключително лесно. Не е нужна особена подготовка, за да декорирате пространството със стикери. Просто махнете предпазната хартия от гърба и залепете на избрания участък с притискане, като загладите хубаво ръбовете.

Продукт от PVC – подлежащ на почистване

Самозалепващият стикер Небе е изработен от ПВЦ с високо качество. Това е материал, върху който отпечатаното изображение е изключително живо и с максимална яркост на цветовете. Поливинилхлоридът е синтетичен материал, който не гние и не губи свойствата си под въздействието на влага и химикали.

Можете да почиствате стикера с обичайните домашни почистващи средства, без да се притеснявате, че ще повредите структурата му или пък цветовете ще избелеят. Стикерите са стенна декорация с множество предимства. С тях можете да скриете неугледни участъци по стените и да си спестите скъпите и сложни ремонти. За лепенето не са ви нужни нито лепило, нито инструменти. Необходимо е единствено основата да бъде чиста, суха и гладка.

Стикер Небе 3D 65x90см

29.90 лв.