Продуктът беше добавен в кошницата

Стикер Кафе 1, 2 бр, 65x45см

0/ 5 (0)
  • + -

29.90 лв.

Висококачествен самозалепващ  ПВЦ стикер, състоящ се от различни елементи. Размери на комплекта: 2 опаковки  - 65x45 см. Размер в завършен вид: 65x90 см.

Декоративният стикер Кафе е един чудесен начин да украсите стените в кухнята или хола на своя дом и да внесете слънчево настроение. Кафето е любима напитка на милиони хора по света и днес може да се срещне във всевъзможни гастрономически и артистични форми. Изберете този дизайн за декорация на дома или на вашето кафене. Ниската цена на комплект от два стикера ви позволява да декорирате по-големи пространства.

Стикерът, един ефектен начин да освежите интериора

Декоративните стикери за стена са любима декорация на малки и големи. Поставят се изключително лесно, благодарение на самозалепващия им гръб. Не са ви нужни допълнителни лепила, а още по-малко е нужно да пробивате дупки в стената, за да поставите украсата. Стикерът е идеално решение за наематели.

При нужда се сваля също толкова лесно, колкото се и поставя. При добра кондиция на облепения гръб, може да се използва многократно. Наемателите, които желаят да скрият олющени участъци от стенната мазилка, биха могли да използват чудесните ни стикери с чаши топло кафе. Не си заслужава да правите скъпи ремонти в едно чуждо жилище, но пък и не е необходимо да живеете в неугледна обстановка.

Виниловите лепенки – здравина и дълготрайност

Декорацията със стикери е дълготрайно решение, което позволява поддържането на ред и чистота в помещението. Ако решите да поставите този модел стикер в кухнята или в хола, където се пуши, по никакъв начин няма да нарушите приятната му визия и структура. Детайлът е изработен от винил – синтетичен материал, наподобяващ комбинация от гума и найлон.

Влага, пара, пръски от напитки и храна, както и тютюнев дим – дори тези агресивни фактори не представляват заплаха за стикера. Винилът е материал, устойчив на влага, който подлежи на мокро почиистване. Той също така не поддържа горенето – абсолютно незапалим материал. Лепенките с декоративно приложение от винил са дълготрайна украса, която можете да поставите навсякъде, а когато ви омръзне, лесно да я свалите.

Стикер Кафе 1, 2 бр, 65x45см

29.90 лв.