Продуктът беше добавен в кошницата

Стикер Капитан Америка 122 см.

5/ 5 (2)
  • + -

74.90 лв.

Стилен, красив от високо качество самозалепващ ПВЦ стикер, състоящ се от различни елементи позволяващи да се поставят на стената според желанието на клиента.

  • Размери в комплекта 3 опаковки 50 / 70 см.
  • Височина на героя в поставено положение 122 см.

Декорирането на детска стая е една от най-сложните задачи, особено за наемателите. На гордите родители на малки момчета, които са запленени по супер героите от филмите на Марвел, предлагаме изключително достъпно решение. Декоративният стикер Капитан Америка ще оживи пространството и ще радва детето ви. Моделът включва няколко елемента, чието разположение е по желание на клиента.

Комиксовите герои – начин да адаптирате интериора към възрастта и интересите на децата

Капитан Америка е един от популярните комиксови герои, които радват поколения деца в продължение на десетилетия. Те са определено любимата стенна декорация на момчетата, която задължително присъства в техните стаи. Колекцията ни от декоративни стикери ви позволява да адаптирате с лекота интериора на детската към моментните вкусове на детето си.

Едва ли има по-бърз и лесен начин да украсите стените на детската стая според възрастта на детето си от стикерите. Благодарение на специфичните им дизайнерски особености, те могат да се сменят лесно, когато омръзнат или вече не са в синхрон с възрастта на съответното дете. Конкретният модел е очарователен с това, че съдържа един голям главен елемент и няколко допълнителни, които могат да се поставят в съседство до централния или на друга стена.

Кои са безспорните плюсове на стикерите?

Стикерът е най-лесната за използване декорация, която може да се използва дори във временни квартири или след скъпи ремонти, когато не искаме да повреждаме мазилката. Благодарение на самозалепващия им гръб, те могат да се поставят от всеки. Не са нужни инструменти, нито пък специални умения. Просто отлепете защитната хартия на гърба и залепете стикера на желаното място.

Стикерите могат да се лепят дори върху тапети. Единственото изискване е основата да бъде гладка и чиста. Нашите декоративни стикери са изработени от ПВЦ. Материалът придава на декорацията здравина и дълготрайност. Стикерът от този материал подлежи на почистване дори с влажна кърпа. Той е екологично чисто и безопасно решение, което можете да свалите след време, без да нанасяте поражения върху тапетите или декоративната стенна боя.

Стикер Капитан Америка 122 см.

74.90 лв.