Продуктът беше добавен в кошницата

Силиконова мушама Сребърни цветя

3/ 5 (3)

  • + -

14.60 лв.

Предлагаме ви висококачествена и красива силиконова мушама с принт Сребърни цветя. Моделът е семпъл, но същевременно много ефектен, подходящ за всяка кухня, вписвайки се идеално в интериорния ѝ стил. Мушамите ни се предлагат на линеен метър. Ширината на конкретния модел е 80см.

Предимства на мушамите от силикон

Силиконовите мушами постепенно изместиха покритията за маса от найлон и ПВЦ. Силиконът е сравнително нов материал, който превъзхожда полимерите от миналото по множество показатели. Силиконовата мушама се отличава с по-голяма здравина, комбинирана с по-висока еластичност. Като свойства тя се доближава до текстилната покривка, но е много по-хигиенично решение.

Мушамата е идеално покритие за кухненски маси, върху които се приготвя и сервира храна. Като визия, някои модели могат да съперничат на луксозните ленени покривки, но са по-добри с това, че не се нуждаят от пране и гладене. При замърсяване на мушамата, можете лесно да я почистите с влажна или суха кърпа.

Мушамите от силикон не отделят неприятна миризма на гума и химикал през първите дни от тяхното използване. Силиконът е напълно безопасен за здравето материал, който все по-масово навлиза в бита. Силиконовата мушама Сребърни цветя е мека и приляга добре върху маси с всякаква форма, включително овални. Полите ѝ падат много красиво.

Сребрист принт върху бял фон – класическа красота и универсалност

Силиконовата мушама с поетичното наименование Сребърни цветя е идеалният вариант за всяко кухненско помещение. Сребристият флорален принт е поставен на бял фон, така че имаме два почти неутрални цвята, които чудесно се допълват. Знаем, че голяма част от домакините предпочитат покривката на масата да бъде в унисон с останалите елементи на интериора – мебели, стени, плочки и т.н.

Мушамата ще отговори на най-високите ви очаквания по отношение на визия, плътност, текстура и поддръжка. Здравината на покритието е по-висока от тази на найлоновите мушами, но тук също е в сила изискването за правилно използване. Бъдете особено внимателни когато боравите с остри предмети върху мушамата. Не поставяйте върху нея горещи съдове.

Силиконова мушама Сребърни цветя

14.60 лв.