Продуктът беше добавен в кошницата

Силиконова мушама Слънчогледи

3/ 5 (23)

  • + -

14.60 лв.

Поканете слънцето в дома си, като покриете кухненската или която и да е друга маса с красивата силиконова мушама Слънчогледи. Ярки цветове, отлично качество на материала и отпечатване на принта. На фона на ниската цена на продукта, всички тези характеристики го правят идеалното решение за покриване на дървени, метални и пластмасови маси.

Красота, съчетана със здравина

Когато купуват мушама, домакините обикновено избират покритието за кухненска или друга работна маса. Изискванията към покривката са основно две – да бъде с приятен десен и да притежава желаната здравина. Ежемесечната смяна на кухненската мушама е излишен разход на време и средства.

Мушамата, която ви предлагаме, е с красиви ярки щампи на слънчогледи. Слънчогледът е най-слънчевото растение на планетата Земя. С топлите си жълти нюанси, той внася уют и топлина в съответното помещение. Комбинацията от ярко жълти, кафяви, оранжеви и зелени тонове, създава приятно и ведро настроение. Нещо особено важно когато се храните или приготвяте храна на масата.

Здравината е показател, по който мушамата показва смайващи резултати. Силиконовите мушами превъзхождат стандартните PVC изделия със своята плътност и еластичност. При този материал го няма неприятното пречупване на мястото на ъглите, където първо се забелязват скъсани и захабени участъци.

Дълъг експлоатационен живот

Елегантност в комбинация с дълъг експлоатационен живот – това са основни характеристики на силиконовата мушама с принт Слънчогледи. Материалът е устойчив на ежедневните домакински манипулации. Подлежи на дълбоко почистване, без цветовете да избледняват, ако се използват почистващи препарати.

Полите на покривката падат изключително елегантно, повишавайки естетическата стойност на цялото изделие. Такъв финес трудно може да се постигне с обикновените найлонови мушами, а още по-малко подобен период на активно използване. Мушамата от силикон е устойчива на износване, но тя също заслужава нужното внимание. Не понася остри предмети (ножове и прибори с остри ръбове), нито пък горещи съдове, поставени върху нея.

Посочената цена е за 1 линеен метър. Преди да поръчате, измерете точно количеството, което ви е нужно. Изчислението се прави лесно, като за целта вземете широчината на плота и оставите около 30-40см за полите от всички страни.

Силиконова мушама Слънчогледи

14.60 лв.