Продуктът беше добавен в кошницата

Силиконова мушама Плодове

0/ 5 (0)

  • + -

14.60 лв.

Искате ли кухненската ви или трапезна маса да изглежда красиво и да създава приятно настроение на вас и вашите гости? Опитайте да я покриете с нашата свежа и пъстра силиконова мушама с принт Плодове. Десенът ще се впише чудесно в интериора на всяка кухня и трапезария. Специалистите твърдят, че плодовите щампи стимулират доброто настроение и апетита.

Идеалният начин да защитите масата от петна и повреди

Пластмасовите PVC покривки за маса, познати още с наименованието мушами, присъстват в почти всеки дом, най-вече на масата, върху която нейните собственици се хранят и готвят. Макар текстилната покривка да си остава по-тържественият и стилен вариант, влагоустойчивите покрития са масово достъпно и удобно решение за ежедневието.

Силиконът се настани трайно в производството на мушами за маси. Той постепенно измести традиционните аналози от пвц и найлон със своите по-интересни характеристики. Силиконовата мушама има прозрачна структура, дори когато е принтирана. Това позволява да се разкрие прелестта на масата за хранене, особено на изделията с красива дърворезба.

Силиконовите ни мушами се предлагат в голямо разнообразие, като можете да изберете продукт с по-голяма или по-малка плътност, с релеф или без. Те са приятни на допир, хигиенични и здрави. Експлоатационният живот на по-плътните покрития надвишава многократно този на обикновената пвц мушама.

Високо качество на достъпна цена

Мушамата Плодове е продукт с отлично качество и привлекателна визия. Нейната плътност е 0,65мм, което показва, че това е един от по-тънките ни модели. Тънките мушами имат едно важно предимство – полите им падат много ефектно надолу, образувайки приятни гънки и плисета. В същото време, покривката не пречи на човека, който седи и се храни на масата.

Материалът е напълно безопасен за здравето и за разлика от пластмасовите мушами, не отделя неприятна миризма в първите дни от използването. Силиконът е напълно влагоусточив и устойчив на петна. При правилна поддръжка, тази покривка ще ви служи дълго и ще ви радва със свежия си принт. Избягвайте контакт с остри и горещи предмети и силни химикали.

Силиконова мушама Плодове

14.60 лв.