Продуктът беше добавен в кошницата

Силиконова мушама Зелени рози

0/ 5 (0)

  • + -

18.50 лв.

Ако зеленото е любимият ви цвят или цветът, който преобладава във вашата кухня, определено си струва да изберете силиконовата ни мушама Зелени рози. Тя ще направи масата, на която се храните, по-привлекателна и ще стимулира апетита на вашето семейство и гости. В същото време, силиконовата покривка ще защити скъпата мебел от влага и надраскване.

Предимства на силиконовата мушама пред останалите видове покривки

Едно от основните предимства на силиконовата мушама е нейната забележителна издръжливост. Устойчив на петна, разливи и надраскване, силиконът осигурява защитна бариера за вашата маса, гарантирайки нейната дълготрайност. Непорестата структура на силикона го прави лесен за почистване, позволявайки ви да изтриете без усилие всякакви течности или замърсявания, което го прави идеален избор за домакинства с малки деца.

Универсалното приложение на силикона не е случайно. Добре известна е способността му да издържа на екстремни температури, с което материалът превъзхожда както текстилните покривки, така и обикновените мушами. Независимо дали сервирате топли ястия направо от фурната или поставяте студени ястия на масата, силиконовата покривка запазва своята цялост.

Тази топлоустойчивост обаче не е валидна за лаковото покритие на масата, затова използвайте термоустойчива преграда под горещите съдове за готвене. Също така е важно да използвате дъска за рязане, тъй като материалът не е застрахован от срезове. Бъдете внимателни, когато работите с остри метални предмети на масата.

Стабилност и безопасност

Една забележителна характеристика е неплъзгащата се повърхност на силиконовите покривки. Това свойство на силикона гарантира, че покривката ще остане добре фиксирана на своето място, осигурявайки стабилност на вашите съдове и предотвратявайки разливането на храна и течности. Това е особено ценно за големи домакинства, както и по време на събития, когато има много движение около масата.

Освен всичко друго, силиконовата ни мушама Зелени рози е напълно безопасна за вас и вашата храна. Материалът не отделя неприятна миризма, а багрилата, с които е създаден принта, са одобрени за контакт с храна. Дългият живот на мушамите от силикон е причина да инвестирате в едно толкова стилно и удобно покритие за вашата маса.

Силиконова мушама Зелени рози

18.50 лв.