Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет черен Кожа

4/ 5 (12)

  • + -

8.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: черен

Размери: 70 x 70 см x 8 мм дебелина.

Черният цвят е актуален тренд в интериора, затова си заслужава да заложите на черен тапет като средство за създаване на ефектни акценти. Релефният самозалепващ модел „Черна кожа” е едно стилно решение, подходящо за различни жилищни и комерсиални помещения. Този акцент ще стои отлично в ТВ-зоната в хола, но спокойно може да се използва и в спалнята.

3D тапетите – защо да заложите на тях?

3Д тапетите са доста по-различни от класическия хартиен вариант. Те не само се продават под различна форма, но и се инсталират по доста различен начин. Самозалепващият гръб на тапета ви позволява да инсталирате различно количество плоскости за много кратко време, без дори да имате някакъв опит или специални умения.

За да инсталирате тази декоративна облицовка е нужно основата да е идеално равна и гладка. Тапетите от този вид са предварително покрити с много силно лепило, което ви позволява да покривате с тях всякакви повърхности – мазилка, дърво, метал и стъкло. Ако планирате да залепите такива тапети върху стандартна мазилка, уверете се, че по нея няма грапавини.

Релефните плоскости са изработени от PE пяна – мек, еластичен и супер лек материал. Лекотата на паната е факторът, който им позволява да се задържат във вертикална позиция в продължение на години. Важно условие за трайността на декоративното покритие е качеството на залепване, а то зависи в голяма степен от добрата подготовка на основата.

Най-модерната стенна облицовка в момента

Ако изберете имитиращия кожа черен тапет за декориране на някоя от стените в дома ви, определено няма да сгрешите. Не само черният цвят, но и самият материал е тренд, който властва в момента в интериорния дизайн. Тапетите от пяна са меки, приятни на допир и най-важното – напълно влагоустойчиви.

Тапетът ще изпълни чудесно ролята на стенна декорация, но същевременно ще послужи и като чудесен термо и звукоизолатор. Този тип покрития са достъпни като цена, много приятни като визуално въздействие и тактилни усещания. Материалът е напълно безопасен и без неприятни миризми. Може да се използва в спални и детски стаи.

Самозалепващ 3D тапет черен Кожа

8.50 лв.