Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет червен

2/ 5 (76)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: червен

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Искате ли да създадете акцент в конкретно помещение, като постигнете истински „Wow” ефект? Опитайте с огнено червен цвят. За тази цел трябва само да закупите нашия червен самозалепващ тапет 3D в нужното количество. Не сте и мечтали за по-лесен и евтин начин да преобразите дадено пространство. Паното е с размери 77 х 70см и дебелина 8мм.

Характеристики и предимства на 3D тапетите

3D тапетите представляват декоративни плоскости, изработени от полиетиленова (ПЕ)пяна. Те се отличават с висока плътност и невероятна лекота. Това качество прави боравенето  с тях изключително леко и удобно. Наличието на адхезивен слой на гърба на панела улеснява значително инсталацията. Абсолютно всеки може да декорира стените с 3Д тапети, без да има специални умения и опит.

Разпененият полиетилен е устойчив на влага – тя не може да проникне в структурата на материала и да го разруши. Поради тази причина, дори ако в помещението, където са поставени такива тапети, има висока влажност, облицовката няма да се покрие с мухъл и да загние. Материалът е хигиенично решение, позволявайки лесно почистване и поддръжка.

Благодарение на високата си плътност, тапетите 3D действат като ефективен топло и шумо-изолатор. С това декоративно покритие се постига не само отличен естетичен ефект, но и по-добри условия за живеене. Имате възможност да постигнете няколко ползи едновременно – по-спокойна и тиха среда, по-красиво пространство и по-ниски разходи за отопление и климатизация.

Начин да направите бърз и чист ремонт без да викате майстори

Причините да отлагаме ремонтите в домовете си, дори когато са силно наложителни, са комплексни. От една страна разходите са високи, а от друга, намирането на майстори, които да се изпълнят бързо и качествено задачата, е изключително трудно. Нашият червен 3Д самозалепващ тапет ви позволява да действате самостоятелно.

Можете изцяло сами да залепите необходимия брой PE плоскости, дори ако нямате никакъв опит. Тази декоративна облицовка е създадена специално за проекти тип „Направи си сам” с цел да помогне на хората да си създадат по-комфортна и естетически издържана среда. Процесът по инсталиране на паната е лек, бърз и чист, а цената на ремонта – по-ниска, отколкото сте очаквали.

Самозалепващ 3D тапет червен

7.90 лв.