Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сребро Квадрати

5/ 5 (18)

  • + -

8.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: сребро

Размери: 70 x 70 см x 8 мм дебелина.

Със самозалепващ 3D тапет бихте могли да реализирате уникални интериорни проекти. Този декоративен детайл ви позволява с малко пари и без чужда помощ да декорирате стена и покриете неугледен участък от жилищното си пространство. Продуктът се предлага под формата на плоскост от полиетиленова пяна с размери 70 х 70см и дебелина от 8мм.

Чудесна възможност за зониране на по-големи пространства

Триизмерните пана, познати също като тапети, дават на потребителя чудесна възможност за бързи и чисти ремонти. Много лесно и на супер разумна цена можете да преобразите изцяло даден участък. Тапетите 3D, имитиращи тухла или друг вид облицовка, са идеалният нискобюджетен вариант за зониране на по-големи пространства.

Създайте акцент върху съответния участък, като покриете една или две съседни стени с полиетиленовите плоскости. Този вид стенна декорация е подходящ за помещения с голяма квадратура и жилища тип студия. Тапетът квадрати в сребрист цвят ви позволява да обособите дадена зона в кътче за отдих, работно пространство, зона за посрещане на гости и т.н.

Облицовка с превъзходни качества и свойства

Нашата богата колекция от 3D тапети ви позволява да развихрите творческата си фантазия и да реализирате модерни интериорни проекти. Този облицовъчен материал е най-доброто решение за наематели, защото се сваля също толкова лесно, колкото се поставя, без да наруши целостта на мазилката отдолу.

Паната от PE пяна ви спестяват скъпи операции като измазване и боядисване на стените. Декорирането с тях е максимално чисто. Не се вдига прах и не се използват никакви строителни материали, включително лепила. Всяка плоскост има самозалепващ гръб, чрез който тя прилепва плътно към съответната основа.

Можете да изрязвате и разкроявате тапетите с нужната лекота, използвайки макетен нож или ножица. Тапетите от полиетиленова пяна са отличен топло и шумо изолатор. Меката и плътна плоскост създава отлична защитна бариера, омекотявайки стените. Децата ви няма да се нараняват, когато тичат и се боричкат, удряйки се в облицованите стени. Тапетът сребро квадрат подлежи на обстойно почистване, позволявайки ви да поддържате дома си чист и подреден.

Самозалепващ 3D тапет сребро Квадрати

8.50 лв.