Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив

3/ 5 (132)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Сив

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Със самозалепващ 3D тапет можете да освежите интериора в дома си, да прикриете дефекти и изобщо да предизвикате възторг у своите приятели, когато ви дойдат на гости. Този вид стенни облицовки са популярни и използвани в целия свят, заради ниската им цена, отлични характеристики и дълготрайност, включително при използване в екстремни условия.

PE пяната – отлична шумо и влагоизолация за стени

В почти всяко жилище има проблемно помещение, което се нуждае от по-сложен ремонт. Влагата в приземните етажи, както и зле измазаните стени са най-често срещаните недостатъци. За да ги прикрием качествено и за дълъг период от време, обикновено е нужно да похарчим солидна сума пари.

Ние ви предлагаме най-достъпното и бързо решение в момента – самозалепващи плоскости от полиетиленова пяна. Благодарение на адхезивната основа на паната, не се налага даже да купувате лепило. Всичко, което ви е нужно е ролетка за измерване и макетен нож за разкрояване на панелите там, където е нужно.

Лекотата на полагане на 3D тапетите е сред най-важните им достойнства. Просто отлепете защитното покритие, положете внимателно върху съответния участък от стената и притиснете добре от всички страни, за да може платното да се свърже плътно със стенната мазилка. Конкретният вид облицовки имат предимството да са приложими навсякъде. Не е необходимо да се прави замазка на стената, която ще се облицова.

PE пяната има множество предимства. Тя е екологично чист, нетоксичен материал. Позволява мокро почистване, като за целта препоръчваме да използвате мека дунапренена гъба или кърпа. Тапетите от този вид са чудесен шумо и влагоизолатор. Обитателите на панелени апартаменти знаят колко важно е да се изолира двустранно шума, за да се постигне уединение и комфорт за обитателите на съответния дом.

Паната се предлагат в стандартни размери 77 x 70 см x 6 мм дебелина. Освен този сив модел, имитация на тухлена стена, можем да предложим и други декоративни варианти. Разгледайте каталога ни внимателно. Със сигурност ще намерите повече решения, отколкото сте очаквали да намерите първоначално.

Самозалепващ 3D тапет сив

7.90 лв.