Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив Камък

5/ 5 (1)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Сив Камък

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

3D плоскостите се превърнаха в любима стенна декорация на милиони хора по света. Причините за огромната им популярност са наистина много – от лесния начин на инсталиране до невероятно ниската им цена. Ако все още не сте открили предимствата на това стенно покритие, препоръчваме да опитате със самозалепващия 3D тапет сив Камък.

Плюсове на 3D облицовката

Самозалепващите 3Д тапети имат достатъчно достойнства, за да бъдат първият избор на хората, които искат да направят бърз и евтин ремонт, без да викат майстори. Те са създадени с идеята да се използват именно за проекти тип „Направи си сам”, което става ясно от самата им структура. Самозалепващата основа прави инсталацията супер лесна и бърза.

Дебелината на една такава плоскост е 6мм, което ѝ позволява да направи стените по-безопасни за малки деца. Плътното покритие също така ви позволява да съвместите ролята на декорация с тази отлична шумо и топлоизолация. Създайте ефект каменен зид върху външна стена, за да намалите топлинните загуби и външните шумове.

Тапетите се изработват от полиетиленова пяна. Това е напълно водоустойчив материал, който защитава стените от пръски вода и може да се почиства с всички домашни препарати. Работата с плоскостите е изключително проста – те могат да се оформят чрез изрязване, като за целта се използва ножица или остър макетен нож.

Ролята на каменния зид в модерния интериор

Камъкът и тухлата се превърнаха в моден тренд в интериорния дизайн. Тези материали съответстват на множество интериорни стилове – от индустриал до стила лофт (таванско помещение). Днес е уместно да създадете ефект тухлена стена или каменен зид в почти всяко жилищно пространство – в дневната, спалнята, кухнята и коридора.

Тапетите 3Д са чудесно решение за постигане на такъв декоративен ефект, защото са евтини, а инсталирането им е лесно, бързо и чисто. Използвайте сивият ни модел камък, за да акцентирате върху дадено пространство, превръщайки конкретна зона във фокусна точка на помещението.

Самозалепващ 3D тапет сив Камък

7.90 лв.