Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив Зид

0/ 5 (0)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: сив Зид

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Каменните зидове са визуален ефект, който съвременния интериорен дизайн използва все по-често. Ако искате някоя от стените в дома ви да изглежда по този начин, препоръчваме да изберете нашия самозалепващ 3D тапет в сив или бежов вариант. Моделът е с много изящен рисунък, който ще се впише добре както в кухнята, така и в хола, спалнята и коридора.

Лесен начин да обновите интериора изцяло сами

3D тапетите имат множество предимства, но най-важното им качество е, че позволяват любителско поставяне. За монтирането на такова покритие не е нужен квалифициран специалист. Материалът е създаден специално за бързи проекти тип направи си сам. Самозалепващата основа на такъв панел ви спестява дори нуждата да използвате лепила.

Последният аспект на покритието подсказва, че ще се радвате на максимална чистота по време и след изпълнение на ремонта. За разлика от създаването на сложни мазилки и боядисването на стените, лепенето на самозалепващи тапети е абсолютно чисто. Не е нужно да покривате подовете и мебелите или да поставяте лента около ключове и контакти. Единственият отпадък тук е защитната хартия, намираща се на гърба на всеки тапет.

Особености на монтажа

Работата с този тип облицовка е изключително благодатна. Значителната големина на тапета - 77 x 70 см x 6 мм, ви позволява бързо да покривате големи участъци от стената. Големият размер има и друго предимство – изгодната цена. Тъй като тапетите се продават на бройка, за покриване на една стандартна стена от пода до тавана ще ви е нужен малък брой плоскости.

3D тапетите са изработени от полиетиленова (PE) пяна – материал, притежаващ отлични изолационни свойства. Дебелината от 6мм на покритието позволява лесно да се скрият различни неравности и други дефекти на стената. Тапетите покриват чудесно напукани мазилки и петна от влага.

Инсталацията може да се изпълни по всяко време на денонощието, тъй като материалът се полага с голи ръце, абсолютно безшумно. За цялата операция са ви нужни единствено ролетка, молив и ножица или монтажен нож.

Самозалепващ 3D тапет сив Зид

7.90 лв.