Продуктът беше добавен в кошницата
- 41%

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 9

4/ 5 (6)
Промоция

  • + -

3.50 лв. 5.90 лв.

Материал: PVC

Цвят: кафяв Мрамор

Размери: 60 x 30 см x 2.5 мм дебелина.

Самозалепващият тапет Мрамор №9 е едно стилно и практично решение за облицоване на стените във вашия дом. Много лесен за полагане и супер удобен за поддържане, тапетът на PVC основа е нискобюджетно решение, подходящо за реновиране на всички зони в едно жилище, включително най-капризните като бани и кухни. Предлага се под формата на правоъгълни панели с размер 60 х 30см.

Плътност, много по-голяма от тази на хартиения тапет

Въпреки наименованието на продукта, трябва да уточним, че 3D тапетите са доста различни от класическия хартиен вариант. Разликата има не само в начина на инсталирането им върху стената, но и в дебелината на самия продукт. Самозалепващите 3Д тапети са с много по-голяма плътност – цели 2,5мм.

Това са на практика еластични плочи с дължина 60см и ширина 30см. Многослойната им структура е това, което ги прави отлична стенна облицовка и оптимална изолация за стените. Основата на самозалепващите тапети Мрамор е съставена от винил, но останалите слоеве включват различни уплътнители и пластификатори, придаващи на панела едновременно гъвкавост и здравина.

Влаго и термоустойчиви

PVC тапетите 3D са идеално решение за облицоване на стените в помещения с висока влажност като кухни и бани. Материалът е напълно влагоустойчив, което е причина все повече домакинства да залагат на този евтин материал за облицоване на стените. Тапетът с мраморен декор е перфектно решение за кухненски гръб и за декориране на различни участъци в отделните помещения.

Благодарение на уникалната структура на тапета, той също така има отлична температурна устойчивост. Материалът е негорим, нетоксичен и екологично чист. Такова стенно покритие не отделя неприятни миризми, подлежи на миене и не позволява развитието на гъбички и плесени. Идеално решение за жилища, в които трябва да се постигне комбинация от приятна визия и висока хигиена.

Едно от най-важните предимства на виниловата ни серия мраморни тапети е лекотата на инсталиране. Благодарение на изключително здраво залепящото лепило на гърба на тапета, монтажът може да се извърши върху всякакви гладки и равни основи. Задължително е основата да е суха, чиста и максимално гладка.

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 9

3.50 лв.