Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет лилав

4/ 5 (7)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: лилав

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Изборът на лилав тапет от нашата гама 3D самозалепващи се облицовки съвсем не е проява на екстравагантен вкус. Приятният нюанс ви позволява да създадете акцент в съответното пространство, спестявайки си сложните операции по шпакловане и боядисване на стените. Възползвайте се от невероятно ниската цена на този продукт и реализирайте най-щурите си идеи за един модерен и красив интериор.

Защо лилавите нюанси са атрибут на модерния интериор

Съвременните тенденции в интериорния дизайн наложиха ярките цветове като начин да се направи зониране в едно помещение. Чрез обособяване на няколко отделни зони се създава усещане за повече простор, отколкото реално е налице. Ето защо интериорните дизайнери започнаха да налагат практиката една или няколко стени да се боядисат в по-ярки от обичайните цветове.

Лилавият 3D тапет, имитация на тухла, ви позволява да акцентирате върху даден участък, като го превърнете в отделна функционална зона. Меката текстура на облицовката я прави отлично решение за зоната с мека мебел в хола, както и за гръб зад леглото в спалнята. Свежият цвят ще се впише добре също в детската стая и дори в модерно обзаведената ви кухня.

Плюсове на 3D самозалепващите тапети

Многократно сме изтъквали ползите от интегрирането на 3Д тапетите в жилищния интериор. Това е супер лесна за използване облицовка, която ви позволява да направите бърз ремонт, без да цапате и да викате майстори. Само за един-два часа с такова стенно покритие можете да трансформирате напълно скучното жилищно пространство.

Ефектът от използване на мекото покритие от PE пяна обаче не е само естетически. Материалът е отличен термо и шумо изолатор. Това означава, че с негова помощ ще направите съответното помещение много по-приятно за живеене и същевременно ще намалите разходите за отопление и климатизация.

Не на последно място трябва да изтъкнем обезопасяването на пространството. Логично е да изберете чудесния ни лилав тапет за облицоване на детската стая. Не само цветът ще внесе свежест и уют, но и стените ще станат по-безопасни за палавите ви малчугани. Добрата новина е, че плоскостите могат да се мият и почистват с всички конвенционални почистващи средства.

Самозалепващ 3D тапет лилав

7.90 лв.