Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Дъска сив

4/ 5 (80)
Промоция

  • + -

5.50 лв. 8.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Сив

Размери: 70 x 70 см x 6 мм дебелина.

Ако искате да трансформирате напълно някоя от стаите в дома си, но не желаете да правите сложни и скъпи ремонти, променете стените. С нашия сив самозалепващ 3D тапет дъска ще постигнете повече от задоволителни резултати. Тапетът се предлага под формата на единични пана с размери 70 х 70см.

Ремонт, който можете да направите изцяло сами

Основно предимство на самозалепващите тапети 3Д е лекотата на инсталиране. Благодарение на самозалепващия им гръб, паната се монтират с невероятна скорост и без никакви усилия. Инсталацията изисква просто да премахнете защитната хартия от гърба на тапета и да го залепите на стената, като оказвате умерен натиск.

Плоскостите са изработени от супер лек и гъвкав материал, обикновено полиетилен. Те не натоварват стените, а лекотата им позволява да се задържат върху основата за дълъг период от време. Материалът е нетоксичен и не отделя неприятни миризми, което ви позволява да поставите такива тапети дори в спалнята или детската стая.

Това, с което тапетът 3D ще ви очарова, е неговата влагоустойчивост. Случайно намокряне, както и основно почистване – нищо няма да повреди красивото декоративно покритие. В същото време тази облицовка защитава стените от проникването на влага и замърсяване. Благодарение на специалния защитен слой на повърхността, тапетите са устойчиви на петна и избледняване.

Възможност да създадете по-приятна среда

Тапетите 3Д имат множество предимства, които се добавят към отличните им декоративни свойства. Те имат многослойна структура и дебелина от 6мм, което им позволява да се превърнат в чудесна стенна изолация. Панелите помагат за намаляване на топлинните загуби, предотвратявайки загуба на топлина през стените през зимния сезон. По този начин те ви помагат да пестите пари.

Тези плоскости също така имат добри звукоизолационни свойства, благодарение на които се ограничава предаването на шумовете от съседни помещения. С това стилно и модерно покритие ще се радвате не само на красив интериор, но и на по-приятна среда за живеене. Сивите дъски са изключително ефектен декор, който е супер актуален в последните години.

Самозалепващ 3D тапет Дъска сив

5.50 лв.