Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Дъска бял

4/ 5 (900)

  • + -

8.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Бял

Размери: 70 x 70 см x 6 мм дебелина.

Съвременните ламперии се изграждат много по-лесно и с много малък бюджет. Едно страхотно решение е самозалепващият 3D тапет, имитиращ бяла дъска, който ви предлагаме тук. Това е декоративно покритие, разработено специално за проекти тип „Направи си сам”. Ако искате да внесете по-модерен щрих в жилищните помещения, меките пана са най-удобният и бюджетен вариант.

Облицовка, която можете да положите сами за няколко часа

Основен плюс на 3Д тапетите е възможността за лесен монтаж дори от хора без никакъв опит в лепенето на декоративни облицовки. Производителят е създал този вид плоскости по начин, който максимално улеснява инсталацията. Самозалепващият гръб ви спестява нуждата от използването на лепила, с което се пестят финансови средства и се избягва ненужното замърсяване на помещенията.

Избирайки тапетите дъска в бяло, можете само за няколко часа да покриете една голяма стена, без прах и отломки строителен отпадък. Това покритие може да се постави по всяко време на денонощието, тъй като при полагането му не се използват електрически и други инструменти, които могат да генерират високи нива на шум.

Ефектът от използването на това декоративно покритие е впечатляващ. Тапетите са изработени с много реалистичен триизмерен принт, благодарение на който стенното покритие изглежда като истинска дървена ламперия. В същото време материалът (разпенен полиетилен) служи като отлична топло и шумоизолация, създавайки по-комфортна и приятна среда.

За декорирането на стените не ви е нужен солиден бюджет

За да промените визията на което и да е помещение, използвайки 3D самозалепващ тапет, не ви е нужен голям бюджет. Цената на плоскостите при нас е много изгодна, като не бива да пренебрегваме и големината на паното. С размери 70 х 70см, една плоскост покрива доста голяма част от стената.

Цената, посочена към описанието на продукта, е за един брой самозалепващ тапет дъска в бяло. Вземайки предвид големината на основата, която ще покривате, е много лесно да изчислите нужното ви количество тапети. Препоръчваме да закупите няколко пана резерв, тъй като при разкрояване и рязане на плоскостите могат да бъдат допуснати грешки.

Самозалепващ 3D тапет Дъска бял

8.50 лв.