Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет черен Любов

0/ 5 (0)

  • + -

7.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: черен

Размери: 70 x 60 см x 8 мм дебелина.

Черната стена е най-модният интериорен акцент в момента. Ние ви даваме възможност да използвате този модерен похват, като заложите на най-лесния и финансово изгоден начин. Самозалепващият черен тапет 3D с надписи, сред които преобладава думата Love (любов на английски) е сред декоративните ни покрития, които се радват на засилен интерес от страна на многобройните ни клиенти.

Защо да заложите на черния цвят?

Контрастът е най-лесният начин да привлечете вниманието към конкретен интериорен елемент. Ако например стените в помещението са бели или в светлата гама, много лесно ще създадете акцент, като покриете определено кътче с черните ни тапети 3Д. По този начин ще придадете дълбочина на помещението, както и усещането, че то е разделено на няколко зони.

Конкретният тапет се предлага в няколко пищни и очарователни разцветки. Ние препоръчваме да заложите на черния модел, защото е универсален цвят за контраст, който си подхожда с всички цветове. Стена, покрита изцяло или частично с черната PE облицовка ще накара останалите стени да изпъкнат и да създадат илюзията за по-голямо от реалното пространство.

В никакъв случай не препоръчваме да покривате всички стени в съответната стая с черни тапети 3D. Най-тъмният от всички цветове работи единствено като акцент в интериора. Той в никакъв случай не може да преобладава, тъй като ще се създаде мрачна и тягостна атмосфера в съответната стая. Съветваме на фона на облицованата черна стена да поставите светла мека мебел или светли декоративни детайли.

Удобството да твориш без чужда помощ

3D  самозалепващите тапети позволяват на всеки да реализира невероятни интериорни проекти без чужда помощ. Те са леки, но плътни и с реален релеф, който е причината за максималната триизмерност на декорацията.

Нашият черен тапет, наречен Любов, е с размери 70 х 60см и дебелина на паното 8мм. Лепенето му е изключително лесно, благодарение на силно адхезивната основа на гърба. За да декорирате с този продукт е нужно само да отлепите защитната хартия и да поставите паното на желаното място, като притискате с ръце за плътно залепване.

Самозалепващ 3D тапет черен Любов

7.50 лв.