Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет розов Любов

3/ 5 (7)

  • + -

7.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: розов

Размери: 70 x 60 см x 8 мм дебелина.

Розовият самозалепващ 3D тапет, озаглавен Любов, е перфектната декорация за всяка момичешка стая, както и начин да зонирате по-голямо помещение. Триизмерните декоративни облицовки за стена позволяват да се създадат оригинални интериорни решения с минимален разход на време и средства.

Цикламено розова стена – начин да акцентирате върху конкретна зона

Самозалепващите 3D тапети направиха истински фурор в интериорния дизайн. Моделите, имитиращи тухла, камък, мрамор и други естествени облицовки, вече са добре познати и широко застъпени в продуктовия ни каталог. Тук ви предлагаме един доста по-различен и наистина ефектен дизайн – розов панел, върху който има релефни надписи с превес на думата „Love”.

Тапетът би могъл да се използва за зониране на дадено помещение, като отделна стена или две съседни стени се декорират в цикламено розов цвят. Цветът много добре ще контрастира с останалите стени в помещението и ще създаде усещането за самостоятелно кътче със специфично предназначение. Това може да е зоната с мека мебел, пространството за учене и т.н. Убедени сме, че това декоративно решение ще намери много почитатели.

Предимства на този вид стенна облицовка

Предимствата на 3D тапетите със самозалепваща основа са отдавна известни. Това е облицовка, която ви позволява да промените изцяло визията на една стая, без да правите сложни и скъпи ремонти. Обикновено операцията по преобразяване на дадено помещение се изпълнява в рамките на един ден.

Панелите са изработени от PE пяна/ разпенен полиетилен. Този материал е сходен по химичен състав с монтажната пяна и добре познатия ни дунапрен. Има плътна и гъвкава структура, което го прави идеална вътрешна изолация. Изолационните качества на материала включват шумо и топло-изолация. Материалът е екологично чист и нетоксичен.

Предлагаме ефектния самозалепващ 3D тапет розов Любов на супер изгодна цена. Цената, която сме посочили е за един брой панел с размери 70 х 60см, който покрива около 1кв.м. работна площ. Плоскостите имат гръб, обмазан с високоякостно лепило, което ви позволява да ги залепяте върху всякаква основа – мазилка, гипсокартон, дърво, метал и др.

Самозалепващ 3D тапет розов Любов

7.50 лв.