Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет черен Квадрати

3/ 5 (42)

  • + -

8.50 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: черен

Размери: 70 x 70 см x 8 мм дебелина.

Клиентите ни, желаещи да създадат ефектен и изискан интериор трябва непременно да заложат на самозалепващ тапет 3D Квадрати в черен цвят. Не се колебайте да импровизирате с цветовете. Черното вече не е табу в декорирането на стените. Паната от този вид ви дават възможност да разделите едно по-голямо помещение на отделни функционални зони.

Създайте ефект Тапицирана стена

Декоративният принт на тапета ви позволява да създадете илюзията, че стената е не просто облицована, а тапицирана с кожа. Илюзията е обаче не съвсем измамна, защото на практика вие полагате меко покритие на стената, изработено от полиетиленова пяна. Тапицираните стени са ефектен тренд в интериорния дизайн, който можете да реализирате в дома си, без да харчите крупни суми пари.

Квадратите, които са декоративното лице на паното, са оцветени в различни нюанси на черното с леки златисти отблясъци. Това позволява да се създаде приятният триизмерен ефект. На черния фон светлите мебели и декоративни детайли на обзавеждането изпъкват, благодарение на контраста. Не се колебайте да експериментирате с този модел 3Д тапети. Резултатът ще ви изненада приятно.

Превъзходният материал за облицовка на стените

3D тапетите са моден тренд в интериорния дизайн, към който хората се насочват с различни мотиви. Едни искат лесно и без сложни ремонти да създадат усещането за оголена тухлена стена, докато други планират постигането на по-нестандартен декоративен резултат. В онлайн каталога ни е налично решение за всеки интериорен план.

3Д тапетите са идеалният материал за облицоване и декориране на стени. Те имат самозалепващ гръб, който прави монтажа максимално лесен и прост. Материалът, от който са направени паната е разпенен полиетилен. Плътността на конкретния модел е цели 8мм, което означава отлична шумо и топло изолация на помещенията и омекотяване на стените.

Ниската цена на тапета ви позволява да рискувате и да обновите визията на дома си изцяло сами и само за няколко часа. Посочената цена е за 1бр самозалепващ тапет.

Самозалепващ 3D тапет черен Квадрати

8.50 лв.