Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет бронз

3/ 5 (55)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: бронз

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Със самозалепващ 3D тапет бронз можете да приложите едни от най-модерните интериорни техники за декорация на стените. Тапетите от разпенен полиетилен (PЕ пяна) са идеално решение за зониране на пространства и за създаване на така модерния в момента стил Индустриал. Създайте илюзията за неизмазана тухлена стена в панелния си апартамент с минимален разход на труд и средства.

3D тапетите – най-добрият декоративен материал

Тапетите, имитиращи тухла, се радват на широка популярност в последните години. Те са лек, удобен за използване и евтин облицовъчен материал. Чудесно служат за прикриване на неравности и дефекти по стените, като спестяват средствата и усилията, нужни за един по-крупен ремонт.

Бронзовият ни модел е ефектен аналог на моделите в класически нюанси. Подходящ е за помещения, в които искате да внесете повече стил и максимален уют. За да покриете с тапета една или няколко стени не са ви нужни майстори, нито пък специални умения и професионални инструменти.

Тапетът е изработен от мека пореста полиетиленова пяна. Всеки панел е максимално лек, което улеснява монтажа и прави облицовката дълготрайна. Инсталацията се осъществява изцяло без лепила. Паното има самозалепващ гръб, така че за инсталирането му е нужно само да махнете защитно фолио на гърба и да го притиснете към стената.

Отлична топлоизолация на вътрешни стени

С нашия бронзов 3Д тапет тухла не само ще създадете модерен и красив интериор, но и ще подобрите условията на живот в съответното помещение. Плътната полиетиленова пяна изпълнява чудесно функцията на изолация. С декорацията ще оптимизирате отоплението и климатизацията в стаите, понижавайки по този начин месечните си разходи.

Наред с всички останали предимства на декоративните тапети 3Д, е редно да изтъкнем възможността с тях да обезопасите жилището си. Плътността на тапета омекотява стената и така тя става по-безопасна за малките ви деца. Неволни удари няма да причинят сериозни наранявания на малчуганите.

Паната са стандартно оразмерени с размери 77 x 70 см x 6 мм. Могат да се разкрояват и изрязват, като за целта се използва макетен нож или ножица.

Самозалепващ 3D тапет бронз

7.90 лв.