Продуктът беше добавен в кошницата

Розетка от стиропор Версаче Ф 480

4/ 5 (9)
  • + -

15.90 лв.

Розетка с елементи Версаче и диаметър 480 мм.

Таванът ви е гладко шпаклован и красиво боядисан, но все пак изглежда твърде семпъл и скучен. Ние имаме решение за този проблем – декоративната розетка от стиропор Версаче Ф 480. Това е красив орнамент, който е много възможно дори да се превърне в акцент в интериора. С отлични качества и супер ниска цена, това е детайлът, способен да промени визията на тавана във всяка стая.

Розетката от стиропор – достъпен начин да постигнете изящество

Розетките са древен архитектурен елемент, който все още се използва в жилищния и обществен интериор. Ще забележите този орнамент в домове с класически интериор, както и в много заведения и представителни помещения. Декоративната розетка има строго определено предназначение. Тя служи като основа, върху която се монтират висящи осветителни тела.

Един пищен полилей с множество орнаменти е сам по себе си красива декорация, не само за тавана, но за цялото помещение. Понякога обаче монтирането му върху абсолютно гладък таван не е напълно достатъчно. Една стилна розетка с декоративна орнаментика би допринесла за естетическото съвършенство на интериора.

По-удобен и евтин вариант

В миналото декоративните розетки са били изработвани от гипс – твърде сложен и скъп процес. Нашите декоративни плочи са по-удобният и лесен вариант. Изработени са от стиропор – материал, който е лек, влагоустойчив и лесен за поддържане. Такъв детайл може да се постави по всяко време на тавана, без да е нужна намесата на специалист.

Монтажът на розетка може да се изпълни с конвенционални силиконови лепила. Материалът подлежи на боядисване. Боята позволява на елемента да се открои или слее с цвета на самия таван. Продуктът се предлага в бял цвят като при нужда той може лесно да се промени от купувача. Декоративните шарки Версаче са гаранция за изискан стил и луксозно излъчване на всяка стая.

Важно: задължително е осветителното тяло да бъде монтирано съобразно всички изисквания за безопасност. Стиропорът е лесно запалим материал, затова не бива да влиза в контакт с недобре изолирани кабели и силно нагряващи се електрически крушки!

Розетка от стиропор Версаче Ф 480

15.90 лв.