Продуктът беше добавен в кошницата

Перваз от стиропор Версаче 2836

3/ 5 (5)
  • + -

5.60 лв.

От онлайн магазин Дегрец можете да закупите всякакви продукти за декориране на помещения и открити пространства. Сред тях са и декоративните первази, сред които ярко изпъква красивият перваз от стиропор Версаче. Принтът е широко застъпен в жилищния интериор, а материалът е благодатен за използване дори в помещения с висока влажност.

Идеалната плавна връзка между стена и таван

Декоративният перваз с принт Версаче е предназначен за омекотяване на прави ъгли между стени и тавани. Този зона може да изглежда недовършена и груба, когато е оставена в класическия ѝ вид. С добавянето на така наречения „корниз”, помещението става по-уютно и привлекателно за своите обитатели.

Конкретният вариант е чудесно решение за прикриване на грешки при боядисване – отсичането на ъгли при нанасянето на декоративни бои си остава бавна и трудоемка операция, която някои хора си спестяват. С покупката на перваз от стиропор можете да си позволите да нацапате стената или тавана в участъка на тяхното свързване, защото детайлът ще покрие една значителна част от двете повърхности.

Отлични характеристики на материала

Первазът с принт Версаче е изработен експандиран пенополистирен (EPS), познат с търговското наименование стиропор. Наименованието идва от търговското име на продукта STYROPOR®, разработен за първи път от немската компания BASF SA. Полимеризирането и разпенването на стирол (C8 H8) чрез водород в кипящо състояние (C5 H12), формира решетка от сфери с приблизително еднакъв размер, подредени в определена структура.

Този силно порест материал е температуро невъзприемчив, което го превръща в отличен термоизолатор. Той също така не подлежи на намокряне – дори най-фините водните капки не могат да проникнат в структурата на материала. Същевременно профилите от този материал могат да се боядисват, за да бъдат по-податливи на мокро почистване.

Перваз, изработен от стиропор, не е подходящ за свързване на под със стени, поради неговата податливост на механични повреди. Монтажът се изпълнява с лепила тип течен пирон или с адхезиви на силиконова основа. Лекотата на материала прави лепенето лесно, а резултът е винаги  здрав и дълготраен.

Перваз от стиропор Версаче 2836

5.60 лв.
To Top