Продуктът беше добавен в кошницата

Пано Орхидея 18

0/ 5 (0)

  • + -

239.00 лв.

Едно модерно и изключително изискано решение за кухненски гръб е нашето превъзходно декоративно пано Орхидея 18. То ще озари и оживи кухненското ви пространство, създавайки ви приятно слънчево настроение. В същото време паното ще защити стената от влага и пръски храна, позволявайки ви да поддържате своя дом в безупречно състояние.

Не просто декорация

Функциите на декоративното пано са повече от една. На първо място, това не е просто декорация, въпреки че невероятният естетичен ефект е налице. Задачата на декоративната плоскост е да защити стената между долния и горния ред кухненски шкафове. В тази зона обикновено възниква най-силното замърсяване, затова стенната защита е изключително важна.

Днес все по-рядко за целта се използват керамични плочи. Те са скъп и сложен за изграждане вариант. Вместо да търсите строителна бригада или майстор, който да покрие стената с плочки, можете абсолютно самостоятелно да инсталирате декоративното пано Орхидея. С него стената е напълно защитена от вода и пръски храна.

Паното е влаго и топлоустойчиво, което ви позволява да го инсталирате зад кухненската мивка и готварската печка. Моделът се предлага в стандартен за повечето кухни размер – 61 см височина на 2,80 метра дължина. При положение, че се налага корекция на размера, паното може лесно да се реже. Инсталацията е свързана с минимално замърсяване и отнема много кратко време.

Защо да заложите на флорален мотив?

Изображението на това кухненско пано пленява с уникалния си колорит и детайлност на композицията. Паното въздейства на психиката, създавайки чувство за комфорт и спокойствие, благодарение на изобразените върху него нежни цветя. Флоралният мотив е най-доброто решение за декориране на всяко жилищно пространство, и вярваме, че всяка жена ще се съгласи с това наше твърдение.

Орхидеите са едни от най-красивите цветя, способни да впечатлят дори представителите на силния пол. Ако искате кухнята ви да излъчва усещане за топлина, лукс и хармония, обезателно трябва да изберете декоративното пано Орхидея 18. Посочената цена е за стандартен панел 2,80 х 0,61 м.

Пано Орхидея 18

239.00 лв.