Продуктът беше добавен в кошницата

Пано Огън

0/ 5 (0)

  • + -

239.00 лв.

Реновирането на кухнята включва не само смяна на мебелите, но и защита на стената в зоната на новата кухня. Едно чудесно решение за кухненски гръб е нашето декоративно пано Огън, което ще внесе допълнителна нотка на топлина и уют в сърцето на вашия дом. Продуктът се предлага със стандартни размери 61 см x 2.80 м х 6 мм, така че не е нужна корекция на размера при стандартните кухненски системи.

Лесен и бърз начин да създадете приятна атмосфера

Декоративното пано Огън ви предлага най-лесният и евтин начин да защитите стената от влагата в зоната на кухненската мивка и плота за готвене. Облицовките с керамични плочки са отживелица, която в миналото се създаваше бавно, с много пари и сериозно замърсяване на цялото жилище.

За монтирането на паното Огън не са ви нужни строителни смеси, а само подходящо монтажно лепило. Монтажът може да се извърши самостоятелно, стига да имате нужната увереност в своите възможности. Този тип плоскости не позволяват на влагата да проникне в стената и да я разруши.

Панелът е изработен от МДФ плоскости, а принтът е създаден чрез най-модерните техники за дигитален печат. Лично ще се уверите в качеството на изображението, когато почувствате топлината, излъчвана от живите пламъци. Атмосферата в кухнята ще се промени напълно, завладявайки ви с усещане за спокойствие, топлина и уют.

Дълготрайност на цветовете

Отмина времето, когато керамичните плочки бяха единственото дълготрайно решение за облицоване на стените в кухнята. Декоративните пана, предлагани в нашия онлайн магазин, са не по-малко трайни и устойчиви на обичайните въздействия в кухнята. Панелът има ПВЦ покритие, което защитава паното от влага, топлина и UV лъчи.

Почистването може да се извърши по обичайния начин, като единствено не се препоръчва използването на остри метални предмети и груби абразивни препарати. За инсталирането на декоративната плоскост ще ви бъдат нужни стартови, ъглови и водобранни PVC лайсни, каквито също можете да закупите от нашия магазин.

Пано Огън

239.00 лв.