Продуктът беше добавен в кошницата

Пано Камък сив

0/ 5 (0)

  • + -

239.00 лв.

Размер на паното: 61 см х 2.50 м х 6 мм

Съвременният интериорен дизайн наложи няколко промени в кухненския интериор, сред които е и стенната облицовка. Вместо класически керамични плочки, за кухненски гръб все по-често се използват декоративни пана. Към тях принадлежи и паното, имитиращо сив каменен зид, което ви предлагаме. С този модел стенна плоскост можете да реализирате най-смелата си концепция за красив кухненски декор.

Предимства на паната пред традиционните облицовки

Декоративното пано сив камък превъзхожда традиционните керамични облицовки по множество показатели. На първо място, процесът по неговото полагане е много по-лесен и бърз. Монтажът включва фиксиране на цялата плоча, вместо лепене на множество плочки една по една.

Монтажните дейности протичат при минимално замърсяване на кухнята и съседните помещения, тъй като не се използват строителни смеси. За монтажа се използва предварително подготвена монтажна скара или строителни лепила тип течен пирон. Инсталирането на декоративното пано може да се извърши самостоятелно, докато полагането на облицовка от плочки изисква уменията на професионалист.

Друг важен плюс на декоративните пана, в качеството им на кухненски гръб, е многократно по-ниската цена на облицовката. Това включва както материала, така и работата – при паната е възможно да се спестят средства за труд. Освен това, за полагането на паното не е задължително основата да бъде идеално равна. Напротив, с този вид облицовка се скриват чудесно всякакви неравности.

Принт каменен зид – модерна визия на кухненския интериор

В интериора на съвременните жилищни пространства, в това число кухните, все по-трайно навлизат естествените материали като камък и тухла. Там, където използването на естествения вариант на камъка и тухлата е невъзможно, много успешно се използват декоративни имитации – декоративни пана и 3D тапети от PE пяна.

Сивият ни панел тип каменен зид ви позволява да създадете един модерен и приятен функционален кът. Паното се предлага в стандартни размери: 61 см широчина при дължина 2,5 метра. Дебелината от 6 мм е идеална възможност за защита на стената от влага и водни пръски в зоната на кухненската мивка. Панелът се реже изключително лесно, така че да се впише перфектно в съответното пространство.

Пано Камък сив

239.00 лв.