Продуктът беше добавен в кошницата

Пано Винтидж 3

3/ 5 (57)

  • + -

169.00 лв.

С декоративното пано Винтидж 3 ще създадете един модерен и стилен кухненски интериор. Тази декоративна плоскост ви спестява нуждата от скъпи и сложни ремонти, които се проточват със седмици и консумират голяма част от семейния бюджет. Цветовата схема на модела го прави съвместим с почти всички разцветки, в които се изработват кухненските мебели.

Паното – модерният кухненски гръб

Красивото пано Винтидж има приятен дизайн с преобладаващи флорални мотиви. Практиката ни показва, че голяма част от домакините избират цветята като основен мотив за термо гръб на своята кухня. Изображението, отпечатано върху паното, има приятен пасторален характер, който се комбинира отлично с обзавеждане в стил „Лофт”.

Паната ни са изработени от МДФ с PVC гланцово покритие. Те имат висока влаго и термоустойчивост, поради което са идеалното решение за облицовка на стените в участъка, където са монтирани кухненската мивка и готварската печка. Почистват се също толкова лесно, колкото керамичните плочки, но за разлика от тях представляват една гладка безшевна структура.

Защо да заложите на декоративно пано, вместо на традиционните керамични плочки? Причините са много. На първо място паната са моден тренд, към който си струва да се присъедините. Те внасят нужния колорит в кухненското помещение и създават усещане за хармония и спокойствие. Един чудесен начин да свържете долния и горния ред кухненски шкафове.

Възможност да реализирате дори нестандартни проекти

С паното Винтидж, както и с всички пана от нашата колекция, е напълно възможно да реализирате дори по-нестандартни проекти. Облицовката се предлага стандартно оразмерена под формата на цял лист. Може да се изрязва и разкроява в съответствие с особеностите на съответното пространство и дори да се раздели на две части, които да се монтират върху две съседни стени.

Монтажът на термо гръб за кухня не е твърде сложна задача, но въпреки това препоръчваме с операцията да се заеме опитен монтажен екип. От правилната инсталация зависи качеството на крайния резултат, както и трайността на самото декоративно покритие. Можете да поръчате изрязване на паното в размери, съответстващи на зоната за монтиране.

Пано Винтидж 3

169.00 лв.
To Top