Фототапети с панорама

Размер на фототапета
 • Фототапет Библиотека 3 3D L
  Фототапет Библиотека 3 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Библиотека 3 3D XL
  Фототапет Библиотека 3 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет В центъра на Ню Йорк
  Фототапет В центъра на Ню Йорк
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Великолепие
  Фототапет Великолепие
  Размер: в 242 - ш 207 см

  36.60 лв.

 • Фототапет Влак в планината
  Фототапет Влак в планината
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Водопад - природа
  Фототапет Водопад - природа
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Водопад 2
  Фототапет Водопад 2
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Водопад в гората
  Фототапет Водопад в гората
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Врата 2
  Фототапет Врата 2
  Размер: в 208 - ш 96 см

  29.90 лв.

 • Фототапет Врата 5
  Фототапет Врата 5
  Размер: в 208 - ш 96 см

  29.90 лв.

 • Фототапет Врата към морето
  Фототапет Врата към морето
  Размер: в 254 - ш 184 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Вселена
  Фототапет Вселена
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапетът е известен като една от малкото стенни облицовки, която умело работи с емоциите на наблюдаващите. Това важи с особена сила за снимките с красиви гледки, които въздействат директно върху сетивата на присъстващите. Прекрасният пейзаж пренася зрителите директно в атмосферата от картината си, а 3D сюжетите сами “внасят” в помещението основните детайли – градски ърбан лукс, планински хребет, пролетна феерия, лозови масиви, плажна гледка, прозоречна картина и други.

  Категорията “Панорама“ на магазин Дегрец е най-ефективният начин да откриете и придадете точната атмосфера към всеки интериор. Отличителна характеристика на продуктите ни е силното излъчване, резултат от наситените цветове и майсторската техника. Обикновено или триизмерно изображение – с нашите предложения ще получите неповторим акцент, който ще ви изглежда като реална картина.

  Първокласна технология на печат и реалистична визия

  Панорамните гледки в каталога ни изглеждат почти толкова реални, колкото и гледката през прозореца ви. Повечето модели представляват изглед отвисоко, отвъд прозорец или тераса, към панорамната красота на голям град, природна забележителност и др.

  Независимо дали ще изберете стоплящ слънчев пейзаж или златист залез с отсенки, с тях ще “оцветите” настроението в цялото помещение, така че трябва да ги изберете внимателно и перспективно. Плажният пейзаж ще внесе вечно лято в дневната или спалнята ви, а горските дебри, старинни улички и есенни сюжети са много подходящи за сантименталните натури.

  Когато украсявате стените на заведение, фототапетната снимка е изключително важна за цялостната атмосфера. Градските панорамни сюжети, гледани от височина, създават космополитно усещане и са изключително ефектен начин да пренесете клиентите си в географските ширини, изобразени на стената. Малкото уютно кафене ще изглежда още по-уютно с прекрасните флорални композиции от пролетни цветя и летен натюрморт върху прозореца.

  Каталогът ни разполага и с космически сюжети, които ще внесат нотка на загадъчна и леко плашеща мистерия. Невероятно реален лунен пейзаж, гледка на преминаващи астероиди, часовник с циферблат-космически пейзаж – те са избор предимно за лично пространство, понеже загадъчността им е особена и леко мрачна.

  Изображенията тип “илюстрация’’ като тези на стаята с камина, вдъхват сгряващ уют и топлота, които биха се вписали прекрасна в класически обзаведената дневна или кухненското помещение. Селекцията ни предлага и фототапет, изобразяващ перфектна конфигурация на врата – дизайнерска снимка, подходяща за всяка точка на стената. За детската стая също има предвидени прекрасни цветни картини.

  Колекцията се отличава с дизайнерските фототапети за спалня. Яркосиньо небе, показващо се през открехната покривна зона, ще релаксира сетивата ви всеки път, щом отправите поглед нагоре. Разбира се, най-ефектните снимки са 3D изображенията, които разчупват пространствените граници и “нахлуват“ през стените в стаята/офиса ви,  пренасяйки ви на километри разстояние.

  Устойчиви, евтини, лесни за поддръжка

  Модерна технология, висококачествени устойчиви мастила и интригуващ сюжет – всичките ни предложения съчетават трите елемента, благодарение на които те са с изключително дълготрайна експлоатация. Панорамата върху стената/таванът би могла да остане там за години напред. Почистват се с навлажнена кърпа, но по принцип не задържат и попиват замърсявания в дълбочина.

  Категорията тапети включва продукти с основа от обикновена тапетна хартия, както и от флизолин – нетъкан плат от пресована целулоза и полиестер, с покритие от релефен винил и изключително устойчив на късане. Продуктите пристигат като комплект от няколко части, а повечето са с включено монтажно лепило. Цената е по-изгодна, отколкото можете да си представите.

  ✅ Защо да избера фототапет с панорамно изображение, вместо класически пейзаж❓


  Панорамните ни фототапети успяват умело да създадат специфична атмосфера в едно малко и семпло обзаведено помещение. Те създават илюзия за гледка, каквато всъщност стаята не предлага. Можете да внесете повече простор и колорит, поставяйки прозорец с екзотична гледка на стена, на която в действителност няма такъв. Така ще разчупите интериора и ще го направите много приятен.

  ✅ Какви интериорни решения предлагат фототапетите Панорама❓


  Тази група фототапети лъжат окото за обзавеждането в стаята така, както другите стенни картини не могат да го направят. Моделите библиотека и врата например, ви позволяват да създадете внушение за наличието на мебели и интериорни детайли, каквито липсват в действителност. Вратите и прозорците, пък, зад които се разкрива прелестна гледка, успяват с лекота да уголемят визуално скромното по площ жилищно пространство.

  ✅ Лесно ли се поставят на стената❓


  Сложността на монтиране на един фототапет зависи основно от броя на неговите части. Нашите панорамни фототапети варират като големина и съответно като брой детайли. Имаме модели, състоящи се от само 2 части, които по никакъв начин няма да ви затруднят. Има и такива от 5 и 6 части, за които е възможно да ви потрябва помощ от специалист.