Продуктът беше добавен в кошницата

Маса за лепене на тапети 3 м стоманена

4/ 5 (3)
  • + -

294.00 лв.

Здрава и стабилна стоманена маса за лепене на тапети с височина 77 см, ширина 60 см и дължина 3 м.

Лепенето на тапети не е толкова проста операция, колкото някои домашни майстори може би си представят. За определени хора, наричани най-често „майстори” това е професионално занимание. На тях предлагаме 3-метрова стоманена маса за лепене на тапети, която ще им помогне в различните етапи на полагане на този вид стенна облицовка. Цената на продукта е достъпна при професионална употреба и се изплаща в много кратки срокове.

Ползи от покупката на стоманена маса

Масата е много важно помощно средство при лепенето на тапети, предлагайки удобство и прецизност при полагане на лепящата смес. В домашни условия, когато извършваме любителска смяна на тапетите, можем да използваме пода за същата цел или импровизирана основа. За професионалистите обаче едно такова съоръжение е безценно.

То позволява да се работи при минимално натоварване за тялото. Всеки, който е мазал тапети с лепило на пода, може да ви каже, че това е изключително трудоемка дейност, поради неудобната позиция. Масата, от друга страна, е с много точно проектирана височина, позволяваща на специалистите да работят изправени, независимо от ръста на съотвтния ползвател.

Дължината от 3 метра при специалните маси също не е случайна. Тя надвишава леко стандартната височина на повечето тавани. Това означава, че върху професионалната маса може да се обмаже целият лист, който в последствие ще се залепи на стената. Липсата на умора при изпълнение на процедурата позволява на професионалистите да работят по-бързо и качествено.

Лека, сгъваща се конструкция от стомана

Масите ни от стомана представляват лека сгъваема конструкция, което улеснява тяхното транспортиране и съхранение. Строителните бригади, занимаващи се с полагане на тапети и други декоративни покрития, могат лесно да транспортират съоръжението до всеки строителен обект.

Материалът гарантира здравина и лесна поддръжка. Стоманата е устойчива на корозия и се почиства лесно след приключване на работа. Лепилата се премахват без остатък от тази повърхност, независимо от използваните методи и средства за почистване. Масата може да се закупи и за лични цели в, случай че се планират крупни ремонтни дейности в жилището.

Маса за лепене на тапети 3 м стоманена

294.00 лв.