Консумативи

 • Без покупка на консумативи за лепене на тапети, красивите декоративни листове си остават върху ролката, напълно безполезни и негодни за употреба. Покупката на тапети без добавянето на тези много важни принадлежности в кошницата, е излишна и безсмислена. За щастие, всеки магазин за стенни облицовки предлага и богат асортимент залепваща смес за тапет, монтажни лепила за профили, четки, ролетки, валяци, самозалепващо тиксо и, разбира се, необходимата масичка за извършване на монтажният процес. В магазин за тапети Дегрец можете да откриете богат асортимент от всички тези аксесоари, и то с висока степен на функционалност и изгодна цена. 

  Лепило 

  Прилепването на тапетите към стената става чрез поддържащ препарат, който се нанася от едната страна на листовата облицовка. В каталога ни потребителите ще открият качествени залепващи продукти за всеки тип тапетна материя от каталога ни - хартиени, винилови, PVC и флиз тапети, леки, тежки, стандартни и с миещи се функции. Бързоразтворими и с високо ниво на залепване, лепилата ни също така са устойчиви към строителни смеси, мухъл и плесени, а нанасянето на плътен пласт от тях здраво поддържа тапетът върху стената. Те с гладка еднородна консистенция и няма да ви притеснят с образуване на “бучки”. Покриват плътно и стабилно повърхности, покрити с всякакъв вид боя или лак. 

  Колекцията ни предлага и монтажни продукти за прикрепване към равни повърхности на плоскости и пана. Универсалното лепило Дракон пък е прекрасна и евтина възможност за сглобяване и залепване на корпуси от дърво, корк, паркетен тип материал, пенополистирол, изкуствена и естествена кожа, текстил, хартия и всеки друг материал, за който се сетите. То е много издръжливо и дълготрайно, устойчиво на намокряне и ниски температури, така че е чудесно решение при външен монтаж. Добрият стар продукт C-200 също открива място сред предложенията ни. То винаги е необходимо, а от нашият каталог можете да си го набавите на невероятно ниска цена. 

  Принадлежности за лепене 

  В селекцията ни се откриват и всички необходими инструменти, с които поддържащите смеси се нанасят върху плоскости, тапетни листове или просто корпус на дадена вещ. Четки за тапети, и валяци за изглаждане на повърхността след залепване, ще помогнат на клиентите ни да прикрепят листовете бързо, лесно и сръчно, с майсторска вещина. В магазина са налични и задължителните ножици за оразмеряване, макетни ножчета, нож за тапет, както и хартиено тиксо в различни размери. Що се отнася до размерите, магнитните ни ролетки са най-удобният начин да определите мерките на стената си, за да знаете какви тапети да закупите. 

  Залепването обикновено преминава със солидно зацапване на пода. Затова в селекцията си сме предвидили специално покривно полиетиленово фолио за повърхностите, които искате да запазите чисти. Разбира се, в процеса ще ви бъде необходима и повърхност, където да се покачите, за да достигнете и най-високите труднодостъпни места. За целта предлагаме алуминиеви и стоманени работни маси с ширина 2 м. или 3 м., които издържат непоклатимо всякаква тежест и притежават професионална устойчивост. Всички тези продукти са налични на изключително изгодни цени, като е най-разумно да закупите наведнъж пълен комплект монтажни инструменти, които ще ви бъдат под ръка при всеки специален случай.