Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Цветни балони Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Цветни балони е озаглавена тази пъстра и свежа картина, отпечатана върху канава. Ансамбъл, който се състои от цели 5 части и който е способен да придаде дълбочина на съответното помещение. С ярки и живи цветове и невероятен 3D ефект, това е стенна декорация, която ще оживи всяко пространство, било то в жилище или търговско/представително помещение.

Перфектен начин за постигане на разчупен и ефектен интериор

Стенните картини си остават идеалният начин да вдъхнем живот на едно помещение. И докато класическата живопис не се вписва добре в модерното жилище, то картинните композиции от няколко части отговарят напълно на съвременния стил в обзавеждането. Реалистичният ефект на изображението се дължи на начина на подреждане на отделните пана.

В конкретния случай имаме две двойки картини, всяка от които е с различна големина, както и една самостоятелна картина, която е с най-голям размер. Тя заема централната част на композицията. Майсторството се крие в правилното подреждане на паната. Желателно е да се подравнят много прецизно, така че да няма отклонения във височината.

Специалистите препоръчват между всяка картина да се остави разстояние от 2 до 2.5см. Именно така ще се постигне нужната триизмерност на изображението. Препоръчително е да окачите първо най-голямото пано и от него да се ръководите при подравняването на останалите.

Високо качество на отпечатването и материала – гаранция за невероятно визуално изживяване

Ярката и цветна картина канава Балони е един първокласен продукт, притежаващ отлични характеристики. Картините ни се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат пренесен върху канава. Модерните техники на отпечатване позволяват точно предаване на цветовете, запечатани от фотокамерата. Всеки детайл е ясно забележим от всякакво разстояние.

Канавата е материал с естествен произход – обикновено текстилна тъкан. Когато върху която се отпечатват различни изображения визуализацията е значително по-удобна за очите. За разлика от хартията този материал не допуска формирането на отблясъци при ярка слънчева или изкуствена светлина. Канавата е опъната върху здрава MDF рамка, която е същевременно достатъчно лека, за да не се натоварва стената.

Картина Канава Цветни балони Сет 5 части

89.90 лв.