Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Цар Лъв Сет 4 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 55,8 см х ширина 80 см

Пана в комплекта: 1 част х 30 х 80 см, 3 части х 24,8 х 25,8 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Когато обмисляте как да обзаведете стаята на малкото си дете, имате няколко избора – фототапет на детска тематика, самозалепващи се стикери или картина канава. Когато стената не позволява залепването на фототапет, картината Цар Лъв от 4 части се явява едно чудесно решение. Тематиката ѝ е универсална – подходяща както за момчета, така и за момичета.

Креативно решение за декориране на детската

Картините канава са едно креативно решение за декориране на детска стая. Конкретният модел представлява композиция, която се състои от 4 части. Получавате едно голямо пано с размери 55.8 х 80см и три по-малки с размери 24.8 х 25.8см. По-малките пана се поставят под голямото, както е показано на снимката.

Качеството на картините, които предлагаме, се дължи на високотехнологичния метод на отпечатване. Благодарение на пълноцветния печат, цветовете са ярки и контрастни. Канавата помага за запазване на разветките. Тя е материал, който абсорбира багрилата и не допуска избледняването им под въздействие на слънчевата светлина.

И за да ви гарантираме отличното качество на картината Цар лъв от 4 части, ще подчертаем, че канавата е опъната върху MDF рамка с дебелина 3см. Материалът е добър заместител на дървото, превъзхождайки го със своята лекота и устойчивост на въздействията на околната среда. MDF рамкитеостават здрави и устойчиви дори при висока влажност и температурни промени в помещението.

Предимства на канавата

Основно предимство на декоративната композиция Цар лъв е канавата, върху която е отпечатано изображението. Тя е естествен материал, който се изработва от различни видове тъкани – най-често лен или памук. Печатът върху хартия осигурява не по-малко очарование на рисунката, но картините, пренесени върху канава са по-ярки и по-дълбоки. Имат лек триизмерен ефект.

Материята позволява използването на всякакви оцветяващи агенти и най-модерните методи на печатане. Не случайно върху такъв вид платна са творили едни от най-забележителните художници. Канавата е еднакво гостоприемна към маслените и акрилните бои. Препоръчваме да се отнасяте с нужното внимание към основата на всяко пано от детската картина. Почиствайте с деликатни почистващи средства.

Картина Канава Цар Лъв Сет 4 части

89.90 лв.