Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Стена с червени цветя 1 S

0/ 5 (0)

  • + -

39.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 40 см х ширина 60 см

Пана в комплекта: част х 40 х 60 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Цветята са живото доказателство за съществуването на Бог!

В едно жилищно пространство е невъзможно да се постигне уют и хармония ако в него няма цветя. Дори да не са истински живи растения, те трябва да присъстват под някаква форма и изпълват с красотата си всяко жилищно пространство. Един много удобен начин да се радвате на прелестта на разцъфналия цвят е нашата картина канава „Стена с червени цветя”. Изберете я за своя дом или за подарък на приятел.

Пищен колорит, който ще ви създава топло и спокойно настроение

Това, което най-много ни липсва през сивите зимни месеци, е липсата на зеленина и цъфнали цветя. С картината, която ви предлагаме, бихте могли да компенсирате липсващите живи растения. С нея ще получите визуалната стимулация, която ще ви създаде топло слънчево настроение.

Макар красотата на земната флора да вълнува душата, съзерцаването на красиви цветя действа успокояващо. Ето защо препоръчваме да окачите тази превъзходна картина в помещението, в което искате да си почивате и да се откъснете от стреса на динамичното ежедневие. Пищният колорит на изображението ще превърне картината в акцент в стаите с твърде изчистен монохромен интериор.

С какво канава картините превъзхождат класическите?

Картините, отпечатани върху канава, се превърнаха в актуален тренд в интериорния декор. Те бързо замениха произведенията на изкуството, отпечатани върху твърда или матова хартия поради няколко причини:

  • По-добра визуализация на изображението – върху текстилното платно е невъзможно да се формират отблясъци, които пречат да се визуализира в цялост картината;
  • Сходство с автентично платно на истински художник. И днес болшинството художници рисуват своите картини върху канава. Когато фотографски изображения биват отпечатани върху такава материя, те придобиват сходство с платната на великите майстори импресионисти;
  • По-добър естетичен ефект върху стената.

Нашите картини канава притежават всички характеристики на висококачественото произведение на изкуството. Изображенията са генерирани по начин, който ги прави много по-въздействащи, а методът на отпечатване гарантира точно предаване на цветовете и дълготрайно запазване на наситеността на багрите.

Картина Канава Стена с червени цветя 1 S

39.90 лв.