Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Светът на сънищата 1 S

0/ 5 (0)

  • + -

39.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 40 см х ширина 60 см

Пана в комплекта: 1 част х 40 х 60 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Светът на сънищата е картина, която представя един сюреалистичен морски пейзаж. Изображението създава усещане за покой, а висококачественият печат, пренесен върху канава, въздейства още по силно на сетивата. Големината на платното е 40 х 60 см – идеален размер за всяка стая в дома ви или във вашия офис.

Защо канава картините се наложиха като по-добрия декоративен вариант?

Картините са едни от най-старите елементи на интериорния декор. Въпреки навлизането на нови видове стенна декорация, те не губят своята актуалност. Менят се единствено трендовете при изображенията, както и технологиите за тяхното отпечатване. Нашите картини се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат, само че вместо върху хартия, изображението се пренася върху канава.

Канава или канаваца се нарича специалният вид платно, изработено от нетъкан текстил. То е почти идентично с платната, върху които са рисували великите майстори. Това допринася за автентичния облик на картините. Макар да са създадени с помощта на модерна апаратура, картините канава изглеждат като оригинални произведения на изобразителното изкуство.

Купете за себе си или за подарък!

Заслужава си да закупите красивата картина Светът на сънищата 1 S, независимо дали за да ѝ се наслаждавате лично или за подарък. Красивият меланхоличен пейзаж ще ви откъсва от сивото ежедневие и ще ви пренася в приказния свят на сънищата. Ако я изберете за подарък на специален човек, можете да бъдете сигурни, че изборът ви ще бъде оценен подобаващо.

Това произведение на изкуството се отличава с високо качество, което обхваща както технологията на отпечатване, така и материалите. Текстилното платно поема оптимално използваните багрила, а специалния слой на повърхността ги защитава от избеляване. Това е продукт с дълъг живот, чиято актуалност е непреходна.

Цената на картината е повече от изгодна, което ви дава пълно основание да я поръчате още сега. Ще я получите прилежно опакована и защитена от повреждане по време на транспорта, така че да я окачите или подарите в безупречно състояние.

Картина Канава Светът на сънищата 1 S

39.90 лв.