Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Ретро автомобили Сет 3 части

5/ 5 (1)

  • + -

39.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 25 см х ширина 75 см

Пана в комплекта: 3 части х 25 х 25 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

50-те години на миналия век са любима епоха за голяма част от хората по света. Всичко, свързано с този период, е обект на възхищение, включително автомобилите. На ценителите на въпросния период от човешката история, предлагаме картина канава Ретро автомобили, състоящ се от три части. Подходяща за хол, кът за забавления и за всяко пространство, където искате да виждате обектите на своята страст.

Страхотна композиция от 3 отделни картини

В колекцията ни от картини цари невероятно разнообразие от артистични композиции. Предлагаме произведения, съставени от едно единствено пано, както и сетове от 3 и 5 части. Разнообразен е и начина на подреждане. Докато при едни етюди картините са с различна големина, наредени във възходяща прогресия от външната част към центъра, то ретро колите следват друга схема на подреждане.

Комплектът се състои от три отделни пана с размери 25 х 25см. Наредени правилно, те образуват красива декорации с обща големина 25 х 75см или повече, ако се остави нужното разстояние между всяко пано. Желателно е между всяка картина да се остави разстояние от 2 – 2.5см. Тъй като картините не образуват едно цяло изображение, те могат да се окачат на различни места в помещението.

Какво трябва да знаете за картините канава?

В почти всеки дом има картини, окачени по стените, но нашите декоративни изделия са част от едно модерно изкуство. Това не са произведения, рисувани от истински художници, нито пък класическите репродукции на изтъкнати творби. Тук имаме комбинация от двете, постигната чрез отпечатване на изображенията върху канава.

Канавата или канаваца представлява текстилно платно, върху каквото са рисували всички представители на изобразителното изкуство. Нашите изделия използват този специален материал, като снимките са пренесени върху плата посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Иновативната технология на печатане позволява да се съхрани дълго наситеността на цветовете.

Отпечатаното върху текстилната материя изображение впоследствие бива опънато върху МДФ подрамка с дебелина 3см. Картините с ретро автомобили могат да се почистват с леко влажна кърпа, без риск от избеляване и захабяване на покритието.

Картина Канава Ретро автомобили Сет 3 части

39.90 лв.