Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Панорамна гледка 2 3D Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Ако търсите красива декорация за новия си дом, или пък подарък за близък приятел или колега, можете винаги да изберете красива картина канава. Картината Панорамна гледка 3D е чудесен начин да поглезите сетивата си с един екзотичен пейзаж. В същото време ще можете да покажете добър вкус, залагайки на композиция от 5 елемента, чиято подредба сама по себе си е много артистична.

Зарадвайте душата си с красив средиземноморски пейзаж

Картините в никакъв случай не са отживелица. Те продължават да красят стените на много домове, офиси и представителни помещения. Целта на картината е да внесе нотка красота и артистизъм в интериора и по този начин да направи конкретното помещение по-приятно, уютно и вдъхновяващо.

Картината Панорама 2 предлага много приятен 3D ефект. Триизмерността на изображението се постига чрез специална схема на подреждане на отделните пана. Колоритът на изображението е наистина впечатляващ. Със сигурност ще се пренасяте мислено на италианската Ривиера, гледайки паното ежедневно. Един чудесен начин да се откъснете от сивото ежедневие и стреса в големия град.

Как да постигнете желания 3Д ефект?

Независимо дали ще купите тази картина канава за своя дом/офис или за подарък, важно е да знаете правилата за подреждане на отделните елементи, така че да се постигне усещане за гледка в ракурс. Картините от 3 и 5 части са съставени от пана с различна големина. На всяко пано е отпечатано различна част от изображението. Когато се наредят правилно, картината се вижда в цялата ѝ прелест.

Конкретният модел е съставен от: 2 пана с размери 40 х 20 см, 2 пана 50 х 20 см и едно пано с размери 60 х 20 см. Най-малките детайли се поставят от външната страна и последователно се добавят следващите, като се спазва принципа от най-малко към най-голямо отвън към центъра. Много лесно е да подредите правилно картината, използвайки за ориентир снимките в описанието на продукта.

Картината се инсталира, като се оставя разстояние от 2 – 2,5см между всяко пано.

Картина Канава Панорамна гледка 2 3D Сет 5 части

89.90 лв.