Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Ню Йорк 3D стена Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Изобразителното изкуство под формата на класически картини беше постепенно изместено от фототапетите. Днес все повече хора търсят възможност за декориране на стените с някакъв вид комбинация от двете чудесни решения. Картините канава са идеалния отговор на засиленото търсене. С разчупения си дизайн и висока резолюция на изображението, нашата картина канава от 5 части Ню Йорк го доказва.

Декорация с 3D ефект

Комплектът от 5 картини с панорамна гледка към Ню Йорк създава уникален триизмерен ефект. След окачване на стената, картините създават усещане за движение на изображението, когато се гледа под различен ъгъл. Това се дължи преди всичко на различната големина на всяко пано, както и на начина на тяхното подреждане.

В този сет имаме 2 пана с размери 40 х 20 см, 2 с големина 50 х 20 см и 1 фронтален детайл с размери 60 х 20 см. Всяка група пана се подреждат от двете страни на централния елемент, като се следва тенденцията да се преминава от по-голям към по-малък компонент. Този сет придава разчупеност на интериора, като в същото време представя един доста приятен изглед към града, който никога не спи.

Подходяща за стаи с по-малка квадратура

С комплекта от 5 картини в помещението се внася красота, колорит и уют. Конкретният артикул е издържан в светла тоналност, което го прави подходящ както за просторни, така и за по-малки по площ затворени пространства. Удачно решение за декориране на стените не само в жилища, но и в офиси, конферентни зали и други представителни помещения.

Нашите картини канава, включително сетът от 5 части Ню Йорк, се отличават с безупречно качество. Изображенията се пренасят върху канава посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Платното от канаваца е опънато върху плътна MDF рамка с дебелина 2-3 см. Канавата е благодатен материал за отпечатване на изображения, който не създава отблясъци и дава по-добър поглед върху пейзажа.

Важно: желателно е между всяко пано да има разстояние от 2 – 2.5см!

Картина Канава Ню Йорк 3D стена Сет 5 части

89.90 лв.