Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Мечо пух и приятели

0/ 5 (0)

  • + -

94.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Едва ли има дете, което не би се радвало на подарък картина с Мечо Пух и приятели. Отпечатана върху канава, картината предлага отлично качество на изображението, без слънчеви отблясъци. Декорирайте стаята на любимото същество с една тематична илюстрация от приказка, любима на няколко поколения деца.

Създайте слънчево и весело настроение в детската стая

Децата са чувствителни същества и околната обстановка влияе много по-силно на тяхното настроение. Ние, възрастните, можем да се чувстваме напълно удобно в стая, която е напълно лишена от декорация, но на децата е нужен уют и колорит. Детските стаи трябва да имат красиви и забавни декорации на любима за детето тематика – стикери, фототапети или картини.

Нашата картина канава с Мечо Пух и неговите приятели е страхотен декор за стаите на малките ни приятели – момичета и момчета. С нея ще внесете ведро и слънчево настроение в стаята на любимото същество. Дори най-малките деца на около годинка ще се вглеждат в ярките цветове и приятни форми, радвайки се на пищната композиция.

Картината – илюстрация от любима приказка ще направи стаята на детето по-уютна и привлекателна. Малкото същество няма да се страхува и да се чувства уплашено, когато е само в своята стая. То ще бъде заобиколено от страхотна компания, позната на много поколения деца по целия свят.

Идеалният декор, когато е невъзможно използването на по-трайно решение

Ако нямате възможност да поставите голям детски фототапет в детската, винаги можете да заложите на детските ни картини канава. Те са лесни за окачване върху всякакъв тип стени, дори такива с груба мазилка. Това е един от възможните варианти за наематели, които не могат да си позволят да поставят по-дълготраен декоративен продукт.

Нашата колекция от картини канава включва продукти, изработени по най-модерните технологии. Изображенията се отпечатват посредством високотехнологичен пълноцветен печат върху специално текстилно платно – канава. Канавата е опъната върху висококачествена MDF подрамка с дебелина 2-3см. Размерът на картината е 100 х 75см.

Картина Канава Мечо пух и приятели

94.90 лв.