Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Люляк

0/ 5 (0)

  • + -

84.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 80 см х ширина 80 см

Пана в комплекта: 1 част х 80 х 80 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Предлагаме ви картина канава Люляк  - чудесен подарък за новодомци и семейни годишнини, а защо не и за декорация на собствения ви дом. Поканете пролетта у дома си, където ще се радвате на едни от най-пищните и кичести люлякови цветове. Моделът се състои от само една част, което прави избора на място за окачване много по-лесен.

Флоралните картини – начин да създадете уют и приятно настроение

Изображенията на растителност и особено на пищни цветя, успяват да стоплят с красивото си присъствие дори най-мрачните и студени помещения. Декорацията е важен момент при изграждането на интериор, защото именно декоративните акценти определят стила на въпросната стая.

Люлякът е красив храст, превърнал се в символ на пролетта. Той пленява както с красотата си, така и с омайващия си аромат. Почти няма човек, който да не обича това цвете, така че няма да сгрешите ако поднесете тази превъзходна картина като подарък на специален човек. Картините с цветя са предпочитани заради своята универсалност.

Картината канава Люляк може да се постави в почти всяко жилищно и представително помещение. Тя е подходяща декорация за всекидневна, спалня, кухня и коридор. Може да се окачи в работен кабинет и офис, където ще бъде приятна отмора за очите и ще свързва служителите с красивата природа, откъсвайки ги от тежкия работен ден.

Картина канава – образец на красивото изкуство

Нашият онлайн магазин се гордее с прелестна колекция от картини, отпечатани върху канава. Конкретният представител на изящната ни селекция носи в себе си красотата на природата. Картините, изобразяващи цветя, са едни от най-търсените заради яркия им колорит. Заслуга има не само красиво заснетата фотография, но и самият материал, върху който е отпечатана.

Канавата е вид текстилно платно – аналогично на платната, върху които са рисували художниците класици. Материалът превъзхожда хартията по множество показатели. Има по-топло присъствие и по-голяма здравина. Цветовете, пренесени чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, се запазват все така ярки и наситени в продължение на години.

Картина Канава Люляк

84.90 лв.