Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Коне в галоп

0/ 5 (0)

  • + -

84.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 80 см х ширина 80 см

Пана в комплекта: 1 част х 80 х 80 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Ще се изненадате колко много хора харесват картини с коне. На истинските ценители на изобразителното изкуство и красивия декор, ние от Дегрец предлагаме уникална канава картина, на която конете препускат в галоп. Едва ли някой би останал равнодушен пред величествения образ на едни от най-елегантните и грациозни животни, обитаващи нашата планета.

Класическо декоративно решение

Картините ни, отпечатани на канава са представени в различни варианти – от 3 до 5 броя в артистична конфигурация. Конкретният продукт представлява класическо решение, състоящо се от само едно пано. Този вариант ви дава много повече опции за избор на мястото, където да го окачите.

За хората, харесващи и колекциониращи картини на коне, тази прелестна снимка, пренесена върху платно от канаваца, ще се превърне бързо в централен елемент на домашния декор. Можете да я окачите в почти всяка стая – хол, всекидневна, спалня... Дори в стаята на вашето дете, особено ако то е запален любител на този грациозен представител на животинския свят.

Паното е с идеалните размери 80 х 80см. Това означава, че можете да декорирате с него дори един малък участък от стената в съответната стая, както и да комбинирате картината с други изображения на същата или сходна тематика. Изящният колорит и високото качество на изображението  ще ви радва дълги години, без да се изгубят яркостта и свежестта на цветовете.

Канавата – най-благодатният материал

В много домове можете да видите красиви репродукции на картините на велики художници. Те обикновено са отпечатани на хартия, върху която е поставено стъкло, за да се защити картината от замърсяване и захабяване. Този вид декорация не може по никакъв начин да се сравнява с прелестта на нашата картина с коне в галоп, пренесена на канава.

Канавата е вид текстилно платно, използвано в класическото изобразително изкуство. Характерно за нея е, че изображенията не се закриват от слънчевите отблясъци или тези на изкуственото осветление. За изработка на въздействащата картина на коне е използван високотехнологичен пълноцветен печат върху канаваца, опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2-3см.

Картина Канава Коне в галоп

84.90 лв.