Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Истанбул 2

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Декорирайте дома си или офиса с красивата картина канава Истанбул 2. Тя впечатлява с изящния си колорит и точно пресъздадени цветове върху фино текстилно платно. Картините от този вид изместиха класическите произведения на изобразителното изкуство, поставени в рамка и покрити със стъкло. Присъединете се към тази модерна тенденция в интериорния декор.

Класически модел, съставен от 1 част

Колекцията ни от картини канава включва разнообразие от стилизирани арт композиции. Имаме конфигурации от 3, 5 и повече части, както и класически решения от само едно пано. Особеното при този вид стенна декорация е симбиозата между фото изображение и платно, нарисувано от талантлив художник.

Като метод на пресъздаване на изображението, картините ни се доближават до фототапетите. Като арт декорация обаче, те се доближават максимално до платната с живопис, портрети и абстрактни рисунки. Причината се корени в канавата – материалът, върху който е пренесено изображението.

Самостоятелната картина ви дава повече възможности за избор на мястото, където да изложите красивия пейзаж от турския мегаполис Истанбул. Тя е по-компактно решение от композициите с 3 и 5 пана и можете да я окачите на места, където няма много свободно пространство. Размерът на изделието е 75 х 100см – височина/широчина.

Модерни методи на отпечатване – гаранция за дълготрайност на цветовете

Картините канава, представени в нашия онлайн магазин, се изработват с най-модерните методи и от висококачествени материали. За отпечатване на изображенията се използва високотехнологичен пълноцветен печат, чрез който снимката се прехвърля върху канаваца.

Канавата е вид текстилно платно, аналог на платната, на които са рисували художниците класици. Снимките, отпечатани на тази материя са с по-високо качество от тези, пренесени върху хартия. Липсват отражения на светлината, които възпрепятстват визуализацията на картината под определен ъгъл.

Внимание заслужава и носещата конструкция. Тук тя е под формата на подрамка от МДФ, върху която е опъната канавата. Материалът е същевременно лек и дълготраен. Дебелината на подрамката е 2-3 см. Красивата картина с пейзаж Истанбул изисква деликатно почистване. Почиствайте от прах с мека суха или леко влажна кърпа. Не използвайте препарати!

Картина Канава Истанбул 2

89.90 лв.