Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Гърция L

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Картина канава Гърция с размер L е идеалният подарък за всеки дом, независимо дали ще решите да я поръчате за себе си или за свой близък и скъп човек. Пейзажът представя един от многобройните топли гръцки острови, грабващ моментално погледа на наблюдателя с прекрасните си, преобладаващо сини нюанси. Изумруденото небе и тюркоазеното море създават невероятно усещане за топлина и уют в помещението.

Характеристики и предимства

Картините от нашата уникална колекция се отличават с изключителна детайлност на изображението. Това се дължи на няколко фактора, един от които е материалът, използван за изработка на платното. Вместо стандартната гланцирана хартия, фотопечатът е пренесен върху канава. Още от времето на импресионистите знаем, че текстилното платно позволява най-добро изобразяване на рисунката.

Канавата има естествен матов финиш. Благодарение на него липсват светлосенки, които биха попречили да се види изображението в неговата цялост, при всякакви светлинни условия и под всякакъв ъгъл. Благодарение на съвременните технологии, печатът върху платно има ниска цена и високо качество на цветопредаване. Цветовете се запазват все така живи и ярки в продължение на години, включително ако картината е изложена на пряка слънчева светлина.

Канавата е прецизно опъната върху подрамка от MDF профил с дебелина 2-3см. Като цяло тази наша група продукти е съставена от изцяло естествени и екологично чисти материали. Мастилата, използвани за печатане на картините са също абсолютно нетоксични и безопасни за здравето на хора и домашни любимци.

Картината, изобразяваща красив, топъл и слънчев гръцки остров може спокойно да се окачи в спално помещение, както и да краси всяка една стая в дома ви. Съвременните технологии на пренасяне на различни изображения върху канава ни дават възможност да съчетаем с лекота излъчването на платната, рисувани от най-големите художници с майсторски заснетите фотографии.

Размерът на конкретния модел е 75 х 100см, съответни височина на ширина. Уверете се, че мястото, където ще окачите красивия слънчев пейзаж дава възможност за наблюдение от различни ъгли и местоположения.

Картина Канава Гърция L

89.90 лв.